2777
2789
عنوان

بچها یکی ک خورشت قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست
نمیدپنم والا، چند بار از رو نت درست کردم بازم جالب نشد😭

طبق اینی که من گفتم درست کن،این قیمه ی من حاصل پنج سال خانه داری و تجربه شخصی که خیلی عالی میشه من همیشه تو غذاها از آبلیمو استفاده میکنم واز لیمو خشک خوشم نمیاد

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
یه پیاز درشت رو من خرد میکنم ولی حالا شما دوست داری یا رنده کن یا خلالی..بذار سرخ بشه اگه گوشتت لقمه ...

چ جالب ار رب انار ک گفتی خوشم امد حتما امتحان میکنم

مرسی از توضیح عالیت مهربونم عالی بود نکاتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به ممنون از توصیح عالیت عزیزدلم چشم نکاتت عالی بودن

خواهش میکنم عزیزدلم راستی اگه مثل من خیلی به بوی گوشت حساسی دوتا برگ بو و یک چوب دارچینم بنداز اخرش دربیار دیگه اصلن بو ابگوشت نمیده

مممنونم.سبزی هم میگین نفری چقد؟ببخشید

سبزی رو باورت میشه چشمی میریزم شاید برای سه نفر بشه گفت اندازه یک پیاله متوسط سبزی میریزم ...البته من در اخر قورمه سبزی یک مشت سبزی خشک با روغن و زرد چوبه و‌یک قاشق رب تف میدم جدا و اخر سر اضافه میکنم...سبزی فریزی ات حتما باید خوب ریز شده باشه درشت نباشه که جا بیفته

طبق اینی که من گفتم درست کن،این قیمه ی من حاصل پنج سال خانه داری و تجربه شخصی که خیلی عالی میشه من ه ...

اره دستورش رو شات گرفتم صفحه ۵۲ ...یه شب برای سحری امتحان کنم ببینم موفق میشم یا نه

سبزی رو باورت میشه چشمی میریزم شاید برای سه نفر بشه گفت اندازه یک پیاله متوسط سبزی میریزم ...البته م ...

۳نفر یک پیاله.ممنون.گوشت نفری چند تیکه؟ممنون.

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

خب جنس لپه مهمه که بی‌کیفیت و سفت نباشه یه لپه خریدم بعد 4 ساعت پخت مثل سنگ بود، بعدم ادویه مخصوص قی ...

چ جالب ینی پودر دارچین رو تفت میدی بد قاطی میکنی؟بد رنگ نمیشه تیره بشه خورشت! 

چی زدی داخلش🥹 کلا وقتی خورشت زیاد درس مبکنی برای تعداد خیلی خوب جا میفته خوشمزه میشه

آره کلا برا تعداد بالا غذا همیشه خوشمزه میشه ولی این سری ۶ نفر بودیم خیلی زیاد نپختم و فوق العاده خوشمزه شد.

اول یه تیکه دنبه رو داخل روغن انقدری سرخ میکنید که طلایی رنگ و کوچولو بشه (دنبه باعث میشه طعم قیمه نذری بگیره و اگه نکاتو رعایت کنید به هیچ عنوان طعم و عطر نامطبوعی نمیده داخل قیمه چون من خودم رو دنبه به شدت حساسم)بعد پیاز نگینی ریز شده رو بهش اضافه میکنید تا سبک شد گوشتو اضاف کرده بعدم که حسابی سرخ شد گوشت و پیاز ، بهش کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضاف کنید و در زودپزو ببندید بذارید گوشت حسسسابی پخته بشه با آب کم (عصاره گوشت با آب کم بهتر در میاد).

از اونطرفم لپه رو سرخ کنید به همراه یک تکه چوب دارچین و زعفران دم شده لپه که سرخ شد بهش رب گوجه فرنگی اضاف کنید و انقدر سرخ کنید که روغنتون قرمز بشه بعد هم بهمراه کمی آب و لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید و بذارید جا بیوفته در آخرم نمکشو تنظیم کنید،خیلی کم گلاب و آبلیمو ترش ، سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید(مقداری از سیبزمینیو برا تزیین رو خورشت کنار بگذارید).

آره کلا برا تعداد بالا غذا همیشه خوشمزه میشه ولی این سری ۶ نفر بودیم خیلی زیاد نپختم و فوق العاده خو ...

راستی یادم رفت بگم آخر بار که گلاب و اینا اضافه میکنید زعفران دم شده هم اضافه کنید، حواستون باشه آخر بار اضافه کنید که عطرش داخل خورشت مشخص بشه

چوب دارچینم موقع سرو جدا کن و دور بریز

چ جالب ینی پودر دارچین رو تفت میدی بد قاطی میکنی؟بد رنگ نمیشه تیره بشه خورشت!

اخه یه بار از بیرون گرفتم خیلی خوشمزه بود مزه دارچین سرخ شده میداد خودم تو روغن دارچین و تفت دادم تقریبا مثل اون شد یه کوچولو رنگش تیره میشه نه زیاد رنگ شیک و مجلسی  البته برا خودتون یه بار درست کن ببین دوس داری بعد مهمون ولی به نظرم عالی میشه

آره کلا برا تعداد بالا غذا همیشه خوشمزه میشه ولی این سری ۶ نفر بودیم خیلی زیاد نپختم و فوق العاده خو ...

خیر ببینید ممنونم.نماز اول وقت یادتون نره.التماس دعا.یا علی.

راستی لپه نفری ۱قاشق میریزین؟♤♤♤♤♤♤

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات