2777
2789
عنوان

بچها یکی ک خورشت قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمه های من رو  بقیه خیلی تعریف میکنن بنظر خودمم خوشمزه ست 

من اینجوری درست میکنم : اول یه پیاز درشت رو نگینی ریز کن یکم که شیشه ای شدن گوشتات رو بریز قشنگ بزار تفت بخورن با پیازات هی هم بزن یک کوچولو رب و زردچوبه و نمک و فلفل بزن به گوشتت که بوی زحمش موقع تفت دادن از بین بره بعد که خوب تفت خورد اب جوش بریز به اندازه ای که دیگه اضاف نکنی بزار یه ربع با در باز و شعله متوسط قل بخورن

حالا تو ظرف دیگه دوقاشق پر رب گوجه رو خوب داخل روغن تفت بده و یک گوجه رو هم رنده کن تو رب خوب رنگش باز شد لپه هارو بریز و یکم تفت خورد حالا بریز تو قابلمه گوشتات و زیرش رو کم کن خووب ۴ ۵ ساعت جا بیدفته

نیم ساعت اخرم ترکیب زعفرون و چنتا هل و گل محمدی رو اضاف کن و لیمو عمانی

یه پیاز درشت رو من خرد میکنم ولی حالا شما دوست داری یا رنده کن یا خلالی..بذار سرخ بشه اگه گوشتت لقمه است ،یه ذره که پیاز سبک شد گوشت ها رو بریز داخل پیازا تا اونم سرخ بشه،گوشت که تغییر رنگ داد لپه و دو دقیقه بعدش هم رب گوجه(من یک قاشق رب انار ملس هم میزنم که خیلی خوش طعم تر میشه) اضافه کن و تفت بده،حرارت کم باشه نمک فلفل سیاه زردچوبه دارچین پودر هل رو اضافه کن و بوی ادویه که درآمد آب جوش بهش اضافه کن و بذار به جوش بیاد ،بعد زیرشو متوسط کن و درش بذار تا جا بیفته ،یک ساعت بعد به اگه دوست داشتی چند تا دونه آلو بخار بنداز..به نسبت آبلیمو یا لیمو خشک رو سوراخ کن و بنداز داخل خورشت..یک ساعت بعد دو سه قاشق زعفران دم کشیده و یه کم بعدش هم دو سه قاشق گلاب اضافه کن..جا که افتاد آمادست دیگه نوش جان

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
مامان من الو خورشتی میریزه خیلییییی خوشمزه میشه

دست پخت مادارا ک حرف نداره

من مادرم ب رحمت خدا رفته دلم لک میزنه برا قرمه سبزیش 

خدا مادرتو حفظ کنه گلم قدرشو بدون

من قورمه سبزی هام عالی میشه اما قیمه هام مزه آبگوشت میگیره🥺

ادویه هاشو درست نمیریزی..مال من قبلنا خیلی افتضاح بود الان دیگه عالی میشه چه با گوشت لقمه چه با گوشت قلقلی

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

خب جنس لپه مهمه که بی‌کیفیت و سفت نباشه یه لپه خریدم بعد 4 ساعت پخت مثل سنگ بود، بعدم ادویه مخصوص قیمه  وجودداره و اخرای پخت داخلش یکم پیازداغ بریزی خوشمزه میشه و ربشم باید تو روغن تفت بدی خوشرنگ بشه من مجلسی اخرکار یکم پودر دارچین رو تو روغن تفت میدم میریزم داخلش ولی زیاد  نجوشه اخراش.، لیمو عمونی هم تلخ نباشه چون ممکنه بدترخور شت تلخ بشه

منم همینارو میزنم فقط به جای هل گلاب بریز خیلی خوشمزه تر میشه هل تا حالا نشنیدم 

چرا تو قیمه ها مجلسی هم پودر هل میریزن خیلی هم خوش بو میشه

دست پخت مادارا ک حرف نداره من مادرم ب رحمت خدا رفته دلم لک میزنه برا قرمه سبزیش  خدا مادرتو ح ...

روح مادرت شاد باشه عزیزم💔

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰