2777
2789
عنوان

عیدی مادرشوهرمو بهش پس دادم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 76898 بازدید | 264 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادرشوهرت مگه سگه که گفتی دم تکون بده؟

من جای خواهرشوهرت بودم دهنتو پر خون میکردم بخدا

چقدم منت میذاری بابت پولی که بهشون میدید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اونم بعدازظهرش با پسرم رفتن پایین رفته بود  ب مادرش گفته ک چرا ب پسر ما عیدی ندادی باید عدالت ر ...

خیلی بد گفتی ..من بودم میگفتم نون پسرشو میخوره توروسننه..دیگه هرچیزی حدی داره...شوهرشما قبل از شما پسر ایشونه...ثانیا این دختره که باید پیش دوماد عزیز بشه و بهش رسید نه پسر 

اونم بعدازظهرش با پسرم رفتن پایین رفته بود  ب مادرش گفته ک چرا ب پسر ما عیدی ندادی باید عدالت ر ...

این همه حرف زدی بعد فاز ناراحتی گرفتی این حرفا چی بود زدی.اتفاقا برعکس حرفات فقط پول برات مهمه وهرکاری رو تو سر طرف میزنی 

قبل میگفتم ساده ولی خیلی هفت خطه  باید بگم گاو حتی امشب براشون غذا دادم شوهرم برد پایین 😓

اول کامل نگفتم گفتم شاید ناراحت بشی ولی الآن میگم خیلی بی شعور و بی همه چیزه 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

گفتی برای داماد دم تکون میده مگه سگه؟؟؟خداییش من زن داداشم ابنو بگه در مورد مادرم همونجا مو تو سرش نمیزارم شما هم زبونت وجمع کن اینقدر هم پرتوقع نباش 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

رسما مادر شوهرتو سگ خطاب کردی ،بنظرم توقع شما بالاست

اتفاقا اون بی صفته 

همه زحمتاش گردن ماست 

من حتی امشبم براشون قورمه سبزی دادم شوهرم برد پایین 

وواقعا نمیدونم چرا الکی قضاوت میکنین

قبل میگفتم ساده ولی خیلی هفت خطه  باید بگم گاو حتی امشب براشون غذا دادم شوهرم برد پایین 😓

فرق گذاشتن سخته خيليييم سخت 

من مادرشوهرم ميومد خونم از دهنم ميزدم ميزاشتم جلوش نه كه وضعمون بد باشه ها نه ولي خدا شاهده بهترين هارو ميزاشتم براش 

يا از درامدم پول ميدادم بهش 

اخرش جوري نارو زدن و تهمت ها كه نگم 

به شوهرم كه گفتم دو روز سر درد بود بعد پسرش بهم گفت حقته چقد گفتم خوبي بي خود نكن 

ديدم راست ميگه 

مياد به ما ميگه اخ نوم مريضه دارن ميبرنش بيمارستان ال بل 

عصرش رفتن سفر😐🤣انگار ما دنبالشون بوديم همراهشون بريم در حالي كه ميدونن ما عمرا همراهشون نميريم اخه ناله بي خودت ازچيه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اتفاقا اون بی صفته  همه زحمتاش گردن ماست  من حتی امشبم براشون قورمه سبزی دادم شوهرم برد ...

نه کار بکن نه منت بزار اون نون بزن تو خونش بخوره از غذای با منت بهتره

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤