2777
2789

ولی قران خودش گفته دوستی مخفیانه با جنس مخالف نداشته باشید چون توی سرنوشت و ایندتون تاثیر بد داره

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا اینطور نیست 

والا من خواهرام دخترای فامیل و خواهر زاده ام هیچ کدوم دوست پسر نداشتیم که هیچ محل سگ به پسرا نمیذاشتم 

خدا رو شکر آن شاء اله نصیب همه دخترا بشه بختمون خوبه خداییش 

تازه دوستایی داشتم که با دوست پسرشون که از دوران راهنمایی دوست شده بودن ازدواج کردن اصلا بختشون پسندمون نیس نه از نظر اخلاقی و نه از نظر مال 

خیلی داشتم ولی خوشبخت نشدم پس قانون ثابتی نداره

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ببین اونایی که دوسر دارن چه حرفایی میخورن و هی دنبالشون که بیان باهاشون ازدواج کنن 

که خیلیا هم یعنی اکثریت پسرا برا تفریح و خوش گذرونی میخوانشون و ولشون میکنن میرن دنبال یکی دیگه 

خب اول اینکه این نظر اشتباهه،چون هر ادمی انتخاب میکنه و توی زمینه هایی که حس میکنه صعف داره هم سعی میکنه رفعشون کنه(مثلا اعتماد به نفس،جذب و اینچیزا).منتها واسه جواب سوالتون اینکه ناخوداگاه وقتی با چند نفر در ارتباط باشی خب قلق اون جنس دست ادم میاد دیگه و میدونه چیکار کنه که رضایت بیشتر باشه.اون زمان که آفتاب مهتاب ندیده ها اولویت بودن خب گذشت باید همه مون با این قضیه کنار بیایم و حتی دوستی با جنس مخالف هم بصورت سالم و با حفظ حد و حدود اتفاقا اصلا بد نیست و از اون حالت تابو بودن چند سال پیش دراومده

کار خوبه خدا درست کنه💫