2777
2789

دوروز مونده ب موعدم دوتا بیبی چک استفاده کردم که قبل از5دقیقه دوتا خط افتاد حالا خطش کمرنگ ولی مشخص بودبعد دوروز دوباره بیبی چک استفاده کردم یک خط افتاد😞الان دوروزگذشته پریود هم نشدم اما نمیدونم مثبته یامنفی.ازمایش بتا هم نمیتونم.کسی بوده ک تستش اول مثبت بعدمنفی شده باشه ؟؟؟؟؟؟

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫

منم ماه قبل اقدام نبودم ولی بدون جلوگیری ی بار رابطه داشتم..چنتا بی بی زدم مثبت میشد ازمایش دادم منفی حتی پریود شدم بی بی زدم پررنگ تر از قبلیا شد.ولی ازمایشم منفی اصن نمیدونم چی بود سینه هامم کث بارداری قبلم درد میکرد و حسااااس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بی بی زدم ی بار مثبت شد. فرداش منفی شد. چن ساعت بعد هم پریود. نمیدونم چرا قبلی مثبت شد اخه

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

ولی خب بنظر من بی بی چک الکی مثبت نمیشه...یکی دیگ بزن اگ اونم زیر پنج دیقه خط انداخت احتمال زیاد هسی

بایدهمین کارو بکنم ولی اطمینان نمیکنم وس‌واس گرفتم باز میگگم یکی دیگه بزنم منفی میشه.هووووف

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫
بایدهمین کارو بکنم ولی اطمینان نمیکنم وس‌واس گرفتم باز میگگم یکی دیگه بزنم منفی میشه.هووووف

دیگ اگ منفی شد بازم احتمالش هست صبر کن اگ پریود نشی باز بزن کن هنوز شک دارم دلم میخاد ی بیبی چک دیگ برنم ولی خب دردسترسم نی