2777
2789
عنوان

پر شدن صورت و گونه

222 بازدید | 12 پست

خانم ها راهکاری به جز تزریق ژل و چربی بلدید؟ 

راهکار هایی مانند خوردن ژله ، شیر خشک ، سیب زمینی آبپز و سویق و جوانه گندم و پودر چاقی را امتحان کردم.

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش الکیه فقط اگه وزن اضافه کردی صورت پر میشه اگه لاغر بشی اول جایی که لاغر میشه چربی صورت حتی اگه چربی بزنی فیلر اگه ژل خوب باشه بعد چند مدت کامل جذب میشه 

خلاصه که همه راه ها رفتم و برگشتم فقط هایفو کنی عالیه پوست از شلی در میاره بگی نگی فرم میده به صورت اونم سالی یکبار خوبه و نخ خیلی تغییر  ایجاد می‌کنه ولی اونم خیلی زود گذره

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چجوری استفاده کردین،هر روز،صبح یا عصر؟

من بعد ورزش دوتا تخم مرغ میخوردم

اما الان صبحانه دوتا میخورم

سیب زمینی یه دونه آب پز بزرگ+سس مایونز میخوردم

البته همه جا پر میشه

اگر کمبود وزن نداری، سس نخوری

بستنی هم عالیه

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
صبحا دوتا، صبحونه بخور سیب زمینی آب پز هم عصر شیرموز و بستنی و... هم عالیه شیر کلا صورت پر میکنه& ...

خطر ابتلا به دیابت نداره؟ نشاسته سیب زمینی زیاده

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند