2777
2789

درود 

دوستان چه ایرلاینهایی ارزانترین بلیط هواپیما رفت و برگشت تهران کلن رو دارن؟؟؟

چه جوری بخریم ارزونتره؟؟... بهتره از خود شرکت هواپیمایی بخریم و یا اینکه آژانس خاصی رو پیشنهادمیدید؟؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

از سایت فلایتیو بگیر.ارزون ترین تا گرونترین پرواز رو واست به ترتیب میاره

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان تازه این سایتی که میگی درصد واس خودش برنمیداره؟؟ چه جوریه که اینا از خود شرکت ارزونتر میدن؟؟

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بستگی به فصلش داره گاهی وقتها هم قیمت ولی اگر پرواز مستقیم داره ایران ایر به کلن همونو بگیر پذیرایی پروازهای ایرانی و عربی خیلی خوبه نسبت به بقیه.  با این حال تگر تفریحی میری پرواز ترانزیت هم یه بخش جالبه تو سفر

با همون ایرلاین های وطنی بیا که بدون استاپ برسی 

والا به خدا معلوم نیس ترکیه هنوز چه جوریاس 

ایران ایر میره کلن 40 کیلو بار 30 هم داره 

ماهان میره دوسلدورف 30 کیلو بار

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

پگاسوز استاپای طولانی داره 

پذیرایی هم ندارن و جداگانه باید پول بدی 

در ضمن کلا پروازای ترکیه چمدون زیاد گم میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد