2777
2789

دوستان... میخوام مکالمه تدریس کنم

میشه بگین بهترین کتاب که سطح مبتدی تا پیشرفته رو پوشش بده چی هست؟؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

استریت تاک واسه مکالمه خیلی خوبه ولی واسه سطح مبتدی نیس

Idiom in use  هم خیلی خوبه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان که ته نداره 

اول باید تعیین سطح بشی ولی به نظرم کمی باهوش باشی میتونی بدون استاد به روش self study یاد بگیری 

واقعا زبان راحته

اگه بیگینر باشی از کتاب آبی تاپ ناچ

اگه پیشرفته تر از کتاب قرمز تاپ ناچ

بعد اون کتابای سبز و بنفش و سامیت ها که طلاییه

سطح آکادمیک کلا فرق داره و نیاز نداری شما تا همین سطح جنرال کافیه

برای سایر مهارت ها مثل وکب ، کتاب 4000 essential words

برای لیسنینگ تکتیکس

برای گرامر، گرامر این یوز 

در کنار سری تاپ ناچ مفیده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
زبان که ته نداره  اول باید تعیین سطح بشی ولی به نظرم کمی باهوش باشی میتونی بدون استاد به روش s ...

فقط میخوام مکالمه کار کنم... چی پیشنهاد بدی؟؟

چون بالاخره قطعا زبان آموز هایی میان که صفر صفرن

فقط میخوام مکالمه کار کنم... چی پیشنهاد بدی؟؟ چون بالاخره قطعا زبان آموز هایی میان که صفر صفرن

آها شما خودتون تدریس میکنید؟

اون سلیقه ایه و بستگی به روش تدریس خودتون داره خودتون بهتر کتابا رو میشناسید

آها شما خودتون تدریس میکنید؟ اون سلیقه ایه و بستگی به روش تدریس خودتون داره خودتون بهتر کتابا رو می ...

آخه تازه کارم... شما چیزی پیشنهاد میدی؟

پیشنهادم همون تاپ ناچه از آبی به ترتیب گفتم بالا، سطح بیگینر میشه همون آبیش، بعد قرمز و سبز و بنفش و زرد

سر کلاس حتما سیستم باشه چون تمرینات توأم با سی دی و گوش دادن و آهنگ و conversation باید باشه، رو هر کتاب سی دیش هست

یه کتابم داره از خود انتشارات جنگل که کتاب معلمه

یه تاپ ناچ دانش آموز هست یکی هم برای معلم، تو از هر دوش باید برای خودت بخری چون بعد هر یونیت باید امتحان بگیری، باید از کتاب چاپ کنی امتحانو نیاز به جواب تمرینات هم داری که تو کتاب مخصوص معلمه