2777
2789
عنوان

روتین پوستی

4768 بازدید | 14 پست

تفاوت بین کاربرد این دو تا چیه؟ 

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥

رفرشینگ برای همه پوست ها هست شوینده ملایم و مناسب استفاده روزانه

اما پایینی برای استفاده هرروز نیست 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
رفرشینگ برای همه پوست ها هست شوینده ملایم و مناسب استفاده روزانه اما پایینی برای استفاده هرروز نیست ...

بنظرت برای من که پوستم چربه و جوش داره کدوم بهتره بخرم؟ 

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حالا ک پوستت چرب و جوشداره

شما طبق تجربه خودم بهت پیشنهاد میدم شوینده نارنجی نوتروژینا که حاوی سالسیلیک اسیده رو تهیه کن ودر کنارش یه شوینده ملایم ک پوستتو آبرسانی هم کنه مثل شوینده ملایم گارنیر مخصوص پوست چربشو بخر شبها از نارنجیه استفاده کن صبح ها از شوینده ملایم اینجوری سد دفاعی پوستت آسیب نمیبینه پوستت کم آب و دهیدراته و کشیده هم نمیشه

و حتمااااا از آبرسان هم تو روتینت استفاده کن اشتباه نکنی ک چون پوستت چربه آبرسان نزنی اونوقت چربی پوستت بدتر و جوشات بیشتر میشه گلم

عزیزم حالا ک پوستت چرب و جوشداره شما طبق تجربه خودم بهت پیشنهاد میدم شوینده نارنجی نوتروژینا که حاو ...

چشم، خیلییی ممنونم عزیزم لطف کردی واقعا ❤️

غلاما چه با کلاس شدن 

چاکرم 😂

عزیزم حالا ک پوستت چرب و جوشداره شما طبق تجربه خودم بهت پیشنهاد میدم شوینده نارنجی نوتروژینا که حاو ...

میشه به منم پیشنهاد بدین؟ پوستم معمولیه نه چرب نه خشک ولی اکثرا جوش میزنم الان دور دهن و رو چونم کلی جوش دارم 

شوینده ابرسان چی برام خوبه؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

چشم، خیلییی ممنونم عزیزم لطف کردی واقعا ❤️

قربونت 

گلم‌ حواست به این موضوع باشه که شوینده نارنجی نوتروژینا برای پوست خیلی چرب و صورت جوشداره زیاد نباید از این شوینده استفاده کنی چون چربی طبیعی پوستتو میگیره وآب پوستتم میکشه بتونی شوینده ملایم استفاده کنی و تو هفته دو الی سه دفعه ازش استفاده کنی خیلی بهتره 

ونکته مهمی که این روزا متوجه شدم برای اینکه پوستت دهیدراته نشه وآب پوستت از بین نره تنها فقط شبها شوینده استفاده کن صبح که از خواب پا میشی با آب خالی بشور و یه تونر آبرسان داشته باش بااون پوستتون تمیز کن و بعد روتین پوستیت رو انجام بده 

میشه به منم پیشنهاد بدین؟ پوستم معمولیه نه چرب نه خشک ولی اکثرا جوش میزنم الان دور دهن و رو چونم کلی ...

عزیزم وقتی پوستتون زیاد چرب نیست و خیلی جوش میزنه میتونه بخاطر کم آبی پوستت باشه یعنی پوستت دهیدراته شده باشه بنظرم اگه میتونی هزینه کنی یه سرم هیالورنیک اسید که آبرسانه خالصه و یه مرطوب کننده خوب تهیه کن و برای یه مدت پوستتو آبرسانی کن ببین جوشات بهتر نمیشه 

یه شوینده ملایم از برندای گارنیر یا سیمپل پوست معمولیش رو بخر و همینطور سرم هیالورنیک اسیدت هم از همین برندا باشه خیلی خوبه قیمتاشم مناسبه و مرطوب کننده سیمپل

حالا باز آخر شب یه پیام دیگه بهت میدم یکم کاملتر از تجربه های خودم میگم انشاالله بدردت بخوره گلم

قربونت  گلم‌ حواست به این موضوع باشه که شوینده نارنجی نوتروژینا برای پوست خیلی چرب و صورت جوشد ...

چشم خیلی ممنونمم❤️💋

میشه به منم پیشنهاد بدین؟ پوستم معمولیه نه چرب نه خشک ولی اکثرا جوش میزنم الان دور دهن و رو چونم کلی ...

عزیزم شما اگر خواستی هر کدوم از این محصولاتی که ایشون معرفی کردن رو بخری، بنظرم از سایت سما شاپ بخر، من خودم از این سایت خرید میکنم و اصل بودنش برام ثابت شدس

پیج اینستاام داره که اونجا محصولاتش رو معرفی میکنه 

شما باید یه شوینده ملایم مثل رفرشینگ بگیری در کنارش هفته ای دوسه بار یه شوینده کنترل کننده چربی بزنی مثل شوینده پوست چرب اون یا سراوی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍