2777
2789
عنوان

شوهر خواهر اکسم زنگ زد گفت اینا خانواده کلک بازی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به تو چه ، دیگه شما با اونها کاری نداری 

بله کار ندارم ولی عجیبه که دامادشون زنگ زد ایناروگفت بعد چطور میشه بعد سه ماه بخواد ازدواج کنه به گفته دامادشون با اختری که قبلا خواستگارش بوده

اینم بگم گفت من دارم از همسرم که همون خواهر اکسم میشه جدا میشم ولی خواهر اکسم همش‌پروفایل عاشقانه می ...

چرا هرچی خوندم نفهمیدم   تو مردی یا زن؟ اگر متاهلی پس اکس چیه این وسط

منم دورشو خط کشیدم ولی حرفای دامادشون منو برد تو فکر گفت میخواد با دختری که قبلا بهش ندادن ازدواج کم ...

احتمالش همه چی هس

ممکنه خاهرش دروغ گفته ک بگه الان معتاد شده قبلا نبوده به خاطر مخالفت خانواده تو ک به شماها عذاب وجدان بده

ممکنه دامادشون راست گفته باشه

ممکنه هم دروغ گفته تا بین شماها رو بهم بزنه 

ممکنه واقعا داره از زنش جدا میشه این وسط خاسته بین شما رو هم بهم بزنه ، شایدم خاسته تو رو نجات بده

ب هر حال به نظرم این آدم و بزار کنار ولی اگ خاستی باهاش بمونی دیگ باید بری ببینی خودت چه جوری میتونی از ماجرا سر در بیاری

داماد خانواده هميشه از خداشه كه برادر زنها و خواهر زن هاي خودش ازدواج نكنن . براي اينكه ميبينه پدر ز ...

در هر صورت ما کات کردیم خانوادش میگفتن معتاد شده زن نمیگیریم براش ولی امروز دامادشون زنگ زد میگفت قراره با یه دختر بیوه که قبلا خواستگارش بوده ازدواج کنه بحث اعتیاد نیست

هر چی بوده تموم شده جواب این آقا رو ابدا نده نه تشکر کن نه هیچی فقط پاک کن همه چیو داستان اکست رو نمیدونم ولی این آقا نیتش مشخصه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من وقتی از خواستگار قبلیم جدا شدم دامادشون اومد خونمون گفت برادرزنم معتاده دزده روانیه الانم با یه دختر دیگست و یه سری چرت و پرتا آخرشم معلوم شد دست همه تو یه کاسه بوده که من از پسره دست بکشم خلاصه بگم باور نکن

بله کار ندارم ولی عجیبه که دامادشون زنگ زد ایناروگفت بعد چطور میشه بعد سه ماه بخواد ازدواج کنه به گف ...

دآماده کرم داره میخاد عطش انتقام در تو به وجود بیاره واز این حرفا 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

احتمالش همه چی هس ممکنه خاهرش دروغ گفته ک بگه الان معتاد شده قبلا نبوده به خاطر مخالفت خانواده تو ک ...

نه نمیخوام باهاش بمونم و ما سه ماه پیش کات کردیم خواهرش جون بچه هاشو قسم خورد گفت برادرم معتاده درست بشو نیست امروز دامادشون که پدرشم شهیده گفت بخاطر روح پدرم و عذاب وجدانی که گرفتم بهت میگم این خانواده دروغگوهستن و گولت زدن بحث اعتیاد نیست فقط بحث یه دختر دیگه وسطه

بله کار ندارم ولی عجیبه که دامادشون زنگ زد ایناروگفت بعد چطور میشه بعد سه ماه بخواد ازدواج کنه به گف ...

خودشون که بویی از درست کاری نبردن شاید داماده دیگه از حقه بازی ها وکلک بازیهاشون خسته شده خواسته اینجور تلافی کنه . 

ازدواج بعد سه ماه مگه چه اشکالی داره ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شايد پسره به دامادشون گفته با اين حرف ها تو رو امتحان كنه . شايد تمام اينها هماهنگ شده بين خودشونه . ...

چجور امتحانی ؟اون پسر خودش ولم کرد یهویی منم به دامادشون گفتم من این قضیه برام تموم شدست دیگه چیزی نمیخوام بشنوم

خودشون که بویی از درست کاری نبردن شاید داماده دیگه از حقه بازی ها وکلک بازیهاشون خسته شده خواسته این ...

اخه عزیزم ما سه سال باهم بودیم رابطه عاشقانه ای داشتیم خداشاهده طوری رفتار میکرد فکر میکردم دیوونمه اگه پای کسی از قبل در میان نبوده چطور ممکنه به این راحتی و اینقدر زود بخواد ازدواج کنه