2777
2789
عنوان

میترسم باردار باشم

1084 بازدید | 21 پست

سلام خانوما میشه زود جوابمو بدین من خیلی میترسم من حدودا بیشتر از دوماه پیش با نامزدم ک سربازه رابطه داشتم ولی از جلو نه و خودش گفت چیزی داخل جلو نرفت من همون ماه بعد از چند روز بیبی زدم و همون ماه پریودم شدم ماه بعدشم سر تایم پریود شدم ولی این ماه برادرم دچار سوختگی شد من خیلی فشار بهم وارد شد این ماه پنج روزه از وقت پریودم گذشته ولی نشدم بخاطر فشار عصبیه یا باردارم ( دوماه نزدیکی نداشتیم اصلا ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از هوا که حامله نمیشن آخه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

امکان نداره باشی

هیچ نشونه ای از بارداری نداشتم تو این همه مدت از پنج روز پیش ک دیدم پریودم نشدم فک کنم از استرس حالت تهوع میگیرم مثل همین امشب نامزدمم میگه فشار عصبیه حامله نیستی ولی خب میترسم خانوادم سخت گیرن

میام نی نی سایت میخونم بدتر استرس میگیرم 

وقتی پریود شدی یعنی تخمکت آزاد شده و حامله نیستی .

بعدشم که دیگه رابطه نداشتی .

یکم مطلب بخون در موردش ،اینجوری استرس نگیری .

امیدوارم حال برادرتم خوب باشه.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وقتی پریود شدی یعنی تخمکت آزاد شده و حامله نیستی . بعدشم که دیگه رابطه نداشتی . یکم مطلب بخون در م ...

مرسی عزیزم چی بخورم پریود شم چون هی درد کمر و دل درد میگیرم دو دقیقه بعد قطع میشه ولی خونی نمیاد 

کم سنم کسیم ندارم راهنماییم کنه گوگلم ک بدتر آدمو میترسونه مرسی عزیزم 

تو نمیدونی وقتی پریود شدی دیگه حامله نیستی ؟ 

عزیزم هروقت هرچه خواستی بپرس بهت جواب میدم . اگرم خواستی بیا خصوصی. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .