2777
2789
عنوان

همین الان دلت چی میخواد؟من...

151 بازدید | 25 پست

من دلم میخواست یه مجرد شاغل مستقل با خونه مجردی تک و تنها بدون هیچ کسی زندگی میکردم اونم  تاابد و یک روز 

ولی حیف حیف حیف

اما خب بازم خداروشکر

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ماشین خارجی که برم مسافرت 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقمو🙂

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

موتور می‌خوامممم... سوارش بشم عین خر گاز بدممم🥲🌹

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
برم مشهد 

اینم دلم میخواد وای خداا  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

موتور می‌خوامممم... سوارش بشم عین خر گاز بدممم🥲🌹

اره اینم خوبه اما اینم تک و تنها

چه جالب من الان یه مجرد شاغل مستقلم که تو پانسیون با دوستام زندگی میکنم ولی خیلی دلم میخواد از تنه ...

حوصله پانسیون ندارم

اما همینشم ازمن جلویی موفق باشی مجرد بمون