2777
2789
یعنی چی شاید خواستم حرفی بزنم کسی نفهمه

فک نکنم تو سایت آقا خانوم تو خصوصی  حرفی باهم داشته باشن 

من ک مجردم پس درک نمیکنم متاهل چطوریه 

و اینکه فک نکنم اصن زن داشته باشی 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت میگفتی در خواست نده

خب من از کجا بدونم تو درخواست میدی 😂😂

من ک رد کردم فقط خواستم بقیه بدونن ک کلا سر کاریه دنبال چیز دیگه ای قبول کنم که دو دیقه بعدش حرفای ج ن سی بزنی ؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
دست از سرم بردار اصلا من اشتباه کردم راضی شدی

😂😂😂😂اره اره شدم 

تقصیر هم ندارین واقعا حق با شماست اینقدر آدم انگل و هوس باز تو جامعه هست آدم نمیتونه باکسی درد ودل ...

با مرد جماعت دردو دل کنی ک فوری میاد میگه بیا زنم شو 🤣🤣🤣

نمیدونم چی بگم والا

ن ببخشید ✋️

مرد با شخصیتم دیدم تو سایت 

شوخی کردم بابا 

طرز فکرم ینی انقدرام بد درمورد آقایون 🤦‍♀️

بگذریم ..

به تویش داگیه؟🤣

اره 

عک هی وامزانی فقط بو من دایه 

بزییشم تیتو پیا نام چیه😂😂🤦‍♀️