msshki مدیر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست خسته شدم از دست زنم به خدا 1403/01/06 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 یعنی چی شاید خواستم حرفی بزنم کسی نفهمه خیلی راحت میگفتی در خواست نده
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 یعنی چی شاید خواستم حرفی بزنم کسی نفهمه فک نکنم تو سایت آقا خانوم تو خصوصی حرفی باهم داشته باشن من ک مجردم پس درک نمیکنم متاهل چطوریه و اینکه فک نکنم اصن زن داشته باشی نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 فک نکنم تو سایت آقا خانوم تو خصوصی حرفی باهم داشته باشن من ک مجردم پس درک نمیکنم متاهل ... دست از سرم بردار اصلا من اشتباه کردم راضی شدی
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 خیلی راحت میگفتی در خواست نده خب من از کجا بدونم تو درخواست میدی 😂😂من ک رد کردم فقط خواستم بقیه بدونن ک کلا سر کاریه دنبال چیز دیگه ای قبول کنم که دو دیقه بعدش حرفای ج ن سی بزنی ؟ نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 دست از سرم بردار اصلا من اشتباه کردم راضی شدی 😂😂😂😂اره اره شدم نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 خب من از کجا بدونم تو درخواست میدی 😂😂 من ک رد کردم فقط خواستم بقیه بدونن ک کلا سر کاریه دنبال چیز ... چه طرز فکری
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 چه طرز فکری واقعیته !دیدم ک میگم نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 واقعیته ! دیدم ک میگم تقصیر هم ندارین واقعا حق با شماستاینقدر آدم انگل و هوس باز تو جامعه هست آدم نمیتونه باکسی درد ودل بکنه
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 تقصیر هم ندارین واقعا حق با شماست اینقدر آدم انگل و هوس باز تو جامعه هست آدم نمیتونه باکسی درد ودل ... با مرد جماعت دردو دل کنی ک فوری میاد میگه بیا زنم شو 🤣🤣🤣 نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 با مرد جماعت دردو دل کنی ک فوری میاد میگه بیا زنم شو 🤣🤣🤣 نمیدونم چی بگم والا
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 نمیدونم چی بگم والا ن ببخشید ✋️مرد با شخصیتم دیدم تو سایت شوخی کردم بابا طرز فکرم ینی انقدرام بد درمورد آقایون 🤦♀️بگذریم .. نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5945 به تویش داگیه؟🤣 اره عک هی وامزانی فقط بو من دایه بزییشم تیتو پیا نام چیه😂😂🤦♀️ نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
msshki مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 163 ن ببخشید ✋️ مرد با شخصیتم دیدم تو سایت شوخی کردم بابا طرز فکرم ینی انقدرام بد درمورد ... بگذریم
چقاله عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2340 اره عک هی وامزانی فقط بو من دایه بزییشم تیتو پیا نام چیه😂😂🤦♀️ دی قبولی که دو قسه کن هژاره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...