2777
2789

یاد تصادف همسرم افتادم🥹🥹ان شاالله که مشکلی واس اون آقا رخ نداده باشه گرچه ده سال گذشته.ولی از طرفش یه مقداری پول بده رد مظالم بشه.

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بری پیش روانپزشک چون نظر هیچ کسی رو قبول نداری.یامیخوای تایپک ت پر بازدید بشه

واگه موارد فوق نیست برای اینکه وجدانت آروم بشه ی شماره کارت بهت میدم دیه طرفو بریز بحساب من .بصورت اقساطی هم حساب میکنم

دیه ی یک مرد کامل به نرخ ده سال پیش باهات حساب میکنم خودت انتخاب کن تا عذاب وجدان نداشته باشی.

من ی نفر برات حساب میکنم تخفیف میدم

پلیس مسافرو مقصر نمیکنه.راننده مقصره.اگر تاکسی درحاشیه توقف کرده باشه مقصر موتوریه،اما درمسیر ماشین روتوقف بوده مقصر راننده تاکسیه.خوب چون بهت گفته که بازنکن حالا هرکی باشه عذاب وجدان میگیره 

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
پلیس مسافرو مقصر نمیکنه.راننده مقصره.اگر تاکسی درحاشیه توقف کرده باشه مقصر موتوریه،اما درمسیر ماشین ...

این دهمین باره این خانم این تایپکو میزاره 

حتی بهش گفتم میرم راهنمایی زنگ میزنم رئسشون حرف بزن