2777
2789
عنوان

مهمونی

117 بازدید | 20 پست

بچه ها شما هم اگه خونه آدم خسیس مهمونی برید حالتون بده؟

تلاش میکنن که درست پذیرایی کنن از مهمون ولی چون میدونم واسه خودشون چجوری زندگی میکنن و خرجی ندارن اعصابم بهم میریزه که الان میزبان چقدر فشار روشه

نمیرم

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه نمیشه آدم قطع رابطه کنه ، نزدیکن

چرا نمیشع؟ من ده ساله متاهله تو نامزدی رفتم خونه خواهر همسرم بعد ۹ سال امشب دارم میرم چون رفتارایی داشت که باب میلم نبود الانم با زور و اصرار خودش و خانوادش دارم میرم امشب هم برم دیگه نمیرم تا چند سال دیگه

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مثلن کمی میوه،یا جعبه شیرینی ببر.. البته اگه طرفهاتون بد میدونن،،شاید جالب نباشه

سالی یه بار که میرم اونم سالی یه بار  میاد، ولی انقد سختمه که

عید به عید هم یه دست لباس نو نمیخرن