سلام ببینین شما باشین چیکار میکنین لباس عید نخرید ن ب من ب پسرم خودم رفتم نسیه خریدم انقدر بهم حرف جوش داده ک شیرم خشک شده ب پسرم شیر خشک میدم برای این ک یدونه شیر خشک بخره باید دو روز من ب این ادم التماس کنم ک این بچه گرسنس بابا من ب گی من احتیاجاتم رو آخه اگ تو نمیکنی ینفر بگو بهش بگم بعد داد هوار راه می ندازه هم منو میزنه هم پسرمو من چهار ساله ی لباس راحتی می پوشم این قد پاره شده دوختم ک جا نداره بدوزم کسی نیست ب این حرف بفهمونه ی کفش رو من سه ساله می پوشم آخه این انصافه تازه بمن میگه تو بخاطر با من ازدواج کردی کسی نیست بهش بگ مگ پول داری طلاها خریدی هدیه ها دادی محبت ها کردی تو احتیاجات منو برآورده نکردی تازه میگی بخاطر پول ب پدرش میگم بچه مشکل داره ببر بستریش کنه روح روانش برگرده گوش نمیده میگم پس تو وسایل پسرمو بخر اون نمیخره میگه ن بابا پس من چیکار کنم جلوی همه همیشه خردم کرده کم گذاشته کدوم مردی چهار ماه نتونه ی مرغ بخر واسه خونش بچه من ندید نخرده چجوری بزرگ شه با این همه حسرت آخه تا میگه یدونه بیار بچه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در قبال تامین نیاز جنسی و کارهای منزل و همینطور بچه آوردن و بزرگ کردن اونها مرد موظفه نیازهای اولیه شما رو تامین کنه و وقتی انقدر گستاخانه برخورد میکنه شکایت میکردم که با چوب قانون وظیفش رو انجام بده