2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید مشکل خانوادگی

99 بازدید | 11 پست

همسرم یساله با شوهرخواهرش حرف نمیزنن.کلی پشت سرش حرف زده بود و دشمنی درحقمون کرده بود درمورد مساله ای که بهش اصلا ربطی نداشت.حالا ی مهمونی مهم خانوادگی داریم و خب عید هم هست همسرم مارو گذاشته خونه پدرم و خودشم خونه نمیره.منم نمیتونم حرفی بزنم چون گوش نمیده.از طرفی پدرومادرشوهرم ازمون دلخور میشن و میگن چرا نمیاید؟چون دامادشون اونجاست نمیره.اونا خونشون شهر دیگس.حالا چ کنم من؟عکس العملم چی باشه؟

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکساله هروقت اونا اومدن خونه پدرشوهرم ما نرفتیم اونجا.همسایه هستیم با پدرشوهرم و خواهراش شهر دیگه هستن.حالا کلا با خواهراشم میگه نمیخوام هم کلام بشم.من تحت فشارم چون خب از چشم من میبینن و البته میدونن شوهرم نظرش چیه ولی بازم از من دلخور میشن و قیافه میان

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
نمیدونن همسرت با شوهر خواهرش مشکل داره؟ بدون جزییات و خیلی کلی بود همسرم نمیخواد با فلانی رودر رو ب ...

میدونن.دامادشون کاملا مقصره ولی خب ب شوهرم میگن کوتاه بیا

یکساله هروقت اونا اومدن خونه پدرشوهرم ما نرفتیم اونجا.همسایه هستیم با پدرشوهرم و خواهراش شهر دیگه هس ...

بیخیال 

شما کاری نکردی از چشمت ببینن کاری کنی حرفی بزنی هزارتام میزارن روش

شوهرت بهتر میدونه و میشناسشون 

شما کاری نکن

هیچ به خودشون مربوطه قاتی شون نشو که همه چیو سرت خراب می کنن

من دخالت نمیکنم ولی خب یساله سر من خرابن.از من طلبکارن.برام قیافه میگیرن.پاشون میرسه اینجا جنگ و دعوا بین من و شوهرم و مادرش میندازن

بیخیال  شما کاری نکردی از چشمت ببینن کاری کنی حرفی بزنی هزارتام میزارن روش شوهرت بهتر میدونه ...

ن بخدا.عیده ماام اسیرشدیم والا.هم پارسال هم امسال

به نظر من هیچ دخالتی نکن کاملا رک بگو با خود همسرم صحبت کنید من تو مسایل خانوادگیش دخالت نمیکنم و ت ...

من دخالت نمیکنم.شرایط اینجوریه ک ی مهمونی مهم دارن پدرشوهرم اینا.و همه دعوتن.شوهرم نمیخواد بریم.منم نمیدونم چیکارکنم

من دخالت نمیکنم.شرایط اینجوریه ک ی مهمونی مهم دارن پدرشوهرم اینا.و همه دعوتن.شوهرم نمیخواد بریم.منم ...

عزیزم شوهرت راضی نیس اصرار نکن من اگر جای شما بودن به همسرم میگفتم هرجور صلاح میدونی خانواده تو هستن و اخلاقشون بهتر میدونی اگر دوست داشتی میریم وگرنه خونه میمونیم و جایی نمیریم

از اونطرف کسی پرسید میگم همسرن صلاح دیده مهنوتی شرکت نکنیم

تمااااام

کسی که فهمیده باشه درک میکنه ادم نفهم هم واست مهم نباشه فکر و رفتارش

عزیزم شوهرت راضی نیس اصرار نکن من اگر جای شما بودن به همسرم میگفتم هرجور صلاح میدونی خانواده تو هستن ...

اووووف استرس دارم خیلی