2777
2789
عنوان

زورگیری

79 بازدید | 2 پست

تا حالا شده دارید از زندگیتون لذت میبرید بعد ناگهان طلاق صورت میگیره، یا همسرتون کتکتون میزنه و شما رو باعث ورشکستگی و از دادن خونتون بدونه، یا پدرتون فوت کنه پول و ارثی که واستون نگذاشته هیچی کلی هم بدهی بالا آورده.. یا میخای از ایران خارج بشی دقیقه ۹۰ کارت بانکیتون رو خالی کردن و میزنه فاقد وجه

امروز انسان هک شده. یعنی هوش مصنوعی کامپیوترها افکار و ذهنیت مردم رو میخونن. هر انسان دارای یک شماره سریال، ip و mac adress اختصاصی است. همان طور که فرض کنید شما برای خرید کالا یا مطلبی یا موضوعی در اینترنت جست و جو میکنید و علاقه مندی هایتان برای نمایش تبلیغات و چیزهایی که مد نظرتان است ثبت میشود؛ امروز دانشمندان یک سری چیپ ها در بدن مردم کار گذاشته اند که افکار و زندگی ساده حتی زناشویی را کنترل میکنند. مثلا اگر شخصی فکر قاچاق مواد مخدر یا دزدی یا جنایت یا اقدام علیه حکومت وقت داشت، ماموران حکومتی یا رایانه هوش مصنوعی در سر شخص صحبت میکنند که یا از کشور فرار کن یا بیا با حکومت کار کن برای آدمکشی، جاسوسی ، شکنجه افراد دیگر. امروز دیگه اون آزادی عمل رو نداری. فکر شخصی نداری. 

امروز نظم نوین جهانی در مورد من و شما داره تصمیم میگیره.

طرف با موبایلش یک دکمه میزنه همه سردرد میگیرن. یا مردم بصورت راندوم ریه هاشون عفونت کنه. یا پدربزرگت که توی بستر بیماری افتاده Blade Microchip رگ آعورت قلبشو بزنه. یا جیوه بره دریچه های رگهاش رو بلاک کنه و ایست قلبی یا سکته مغزی مصنوعی رخ بده.

این تجهیزات دست حکومتها بود برای شست و شوی مغزی و فراری دادن مردم به خارج از کشور اما امروز افتاده دست هکرها و باجگیرها.

یعنی شما با مادرت یا همسرت یا پدرت تشریف میبرید خیابون یا مترو بعد شخصی میاد نزدیک شما و با گجتی که شبیه کلت یا خودکار یا موبایله یک میکروچیپ به پای شما و نزدیکانتون شلیک میکنه. و اون میکروچیپ که اندازه دانه برنجه وارد بدن شما میشه. توی اون میکروچیپ جیوه هست که توی بافت مغز جای میگیره، نانوچیپ و ایمپلنت هست و آنتن چیپ. بعد هکر با موبایلش افکار شما رو میخونه و توی سر شما و خانواده تون صحبت میکنه. هدف این اشخاص مالی است. و از خانواده ها باجگیری میکنند تا شما و آنها رو شکنجه نکنن.

توی فروشگاه گوگل پلی اپ Microchip هست که با قسمت سرچ توی اپ، انسانهایی دور و بر که بلوتوسشون روشنه و بهشون میکروچیپ شلیک شده یا تزریق شده نمایش داده میشه.

توی گوگل ایمیج هم سرچ کنید Nanochip Brain Xray نشون میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.