2777
2789
عنوان

مهمونی که خودشو صاحبخونه میدونه و نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 23 پست
از اول پررو بودن  حتی اصلا مشخصه به نظرم که پسره هم به زور اومده  تابلوعه ازم خوشش نمیاد ...

وااا اصلا نمیفهممشون

مظلومیتو باشخصیت بودنم حدی داره که این همه روز پذیرایی کردین

با خانوادت حرف بزن بگو شما هیچی نمیگین نگین،من دیگه زدم سیم آخرو آبرو داری نمیکنم

وااا اصلا نمیفهممشون مظلومیتو باشخصیت بودنم حدی داره که این همه روز پذیرایی کردین با خانوادت حرف ب ...

میخواستم ول کنم برم خونه دوستم 

نذاشتن 😐 

من دانشجو شدم تازه 

و خب اولین دوریمو بعد عید تجربه میکنم کاملا 

دلم میخواست همه تایممو با خانوادم باشم ولی نمیزارن 

نمیدونم باید چی بگم چیکار کنم 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم ول کنم برم خونه دوستم  نذاشتن 😐  من دانشجو شدم تازه  و خب اولین دوریمو ب ...

الهی☹ولش کن این روزام میگذره،به دانشجوییتو روزای قشنگ پیش رو فکر کن

به اینام محل نده و انرژی حرومشون نکن

عزیزم نمیدونم چرا حس کردم توی یکی از  دانشگاه های تهران درس میخونی چون منم اونجا بودم افتضاح بود همه حالشون بد بود

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

عزیزم من از دیشب فکر درگیرته

از طرفی یارو با مشروب اومده سراغت معلومه برنامه داشته 

از طرف دیگه انقد خشونت داشته که گفتی الان هی بهت سرم میزنن بعد دو روز. 

من یجا خوندم بعد 4 روز دیگه نمیشه تو پزشک قانونی اثبات کرد که کی بهت تجاوز کرده دزست و غلط نمیدونم

کاش زودتر بری فکری به حال خودت کنی

الان زمانه خیلی عوض شده بعید میدونم بخاطر زنا و... به خانوادت بون

میتونی از یه وکیل آنلاین اینو بپرسی که برات مشکل ایجاد میشه یا نه 

فقط کاش زودتر کاری کنی

اگه پسره ببینه تو هیچکاری نمیکنی شاید بیشتر ازت سو استفاده کنه

توعم که توی یه خونه تنهایی

عزیزم من از دیشب فکر درگیرتهاز طرفی یارو با مشروب اومده سراغت معلومه برنامه داشته از طرف دیگه انقد خ ...

اونم تو شهر غریب

عزیزم من از دیشب فکر درگیرتهاز طرفی یارو با مشروب اومده سراغت معلومه برنامه داشته از طرف دیگه انقد خ ...

داغونم بخدا داغون

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486

تاپیکت چرا ترکید

ببین فقط به فکر خودت باش

اول از همه از وجود بچه ی فرضی مطمن شو

بعدشم  اگه بودش خدایی نکرده طلایی چیزی بفروش  سایتوتک بخر بنداز

فیلم من ترانه ۱۵ سال دارم رو دیدی

اگر اثبات کنی که بچه مال اونه فوقش یه شناسنامه  بچه بهت میدن و تو میمونی تا آخر عمر که باید بزرگش کنی

اگرم مجبورت کنن باهاش ازدواج کنی ک دیگه بدتر معلوم نیست ارامش داشته باشی تو اون زندگی یا نه

توکل بخدا

شاید اصلا از استرس زیاد پریود نمیشی

فقط فردا در اولین فرصت برو ازمایش خون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ