2777
2789

این قضیه مال دخترخالمه خونمونه ویه ضربه بدی خورده از کسی که اونم فامیل ویه زمانی جونشون واسه همدیگه درمیرفت بگید شمابودید همچین کسی ولتون کرده بعد مدتها زنگ بزنه واحتیاجتون داره جوابش میدین یانه ..ادامه داره بهتون میگم چرا وچی شده 

من احتیاج داشتم نبود میخوام چیکار نخیر اصلا

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار مهمی باشه اره

اون آدم برام تموم شده ولی بخاطر خودم اینکارو میکنم چون نمیتونم قبول کنم ک کسی ازم کمک بخواد و کمکش نکنم

البته تو این شرایط نبودم تاحالا بازم نمیدونم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اصلاااااا ب هیچ وجه جوابشو نده دختر 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
کامنتت نشونش میدم عزیز چون میگه تو سرت خشکه مغروری میگم تونفهمی داره ازت سواستفاده میکنه

حس کالا بودن به آدم دست میده..

خوشی هاشو بکنه نیاز داشت بیاد؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اگه کار مهمی باشه اره اون آدم برام تموم شده ولی بخاطر خودم اینکارو میکنم چون نمیتونم قبول کنم ک کسی ...

وای دختر اینم همینو میگه ولی یادش رفته اونقد زار زد گریه کرد پیش همه فامیل ابروش رفت

وای دختر اینم همینو میگه ولی یادش رفته اونقد زار زد گریه کرد پیش همه فامیل ابروش رفت

اشکالی نداره عزیزم

اوکیه‌ بنظرم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من متاهلم سه تابچه دارم خوشگلم دخترخالمه ۲۳ سالشه کنارم نشسته 

خوشبخت باشی قشنگم

منظورم همون دخترخالت بود عزیزم 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱