2777
2789

سلام/دو تا پست می نویسم. هر کدوم دعوت به یه تاپیک هست.

. من  می تونم در زمینه مسایل خانوادگی و تحصیلی و کاری و کودکان مشاوره بدم (رایگان). در زمینه ی امور اقتصادی و بعضی مسایل مربوط به نوجوانان نظری نمی دم معمولا.
 سوالتون رو در این تاپیک ننویسید. توی لیست تاپیک هام یه  تاپیکی هست دو بهمن ایجاد کردم. توی لیست تاپیک هام ببینید. از همه بیشتر پست داره. اگر دوست داشتید کمکتون کنم لطفا مساله تون رو با ذکر اطلاعات لازم کامل توی یک یا چند پست توضیح بدید. خواهش می کنم سوالات کلی و کوتاه ننویسید. جواب اینجور سوالا جز یه حرف کلی که به دردتون نمی خوره نخواهد بود.  مثلا اگر مسایل خانوادگی هست سن ها و شرایط رو توضیح بدید. اگر انتخاب های مربوط به شغل و تحصیل هست سابقه کاری و تحصیلی رو کامل توضیح بدید. فقط اگر این توضیحات باشه جوابم به دردتون می خوره.

تاپیک دوم تاپیکی هست با این عنوان
 کنجکاوی جنسی بچه تبدیل به چیز بدی نشه! اگه کسی بهش دست درازی کرد بهم بگه! الکی حساس نشه...
 این تاپیک رو در تاریخ 2 فروردین ایجاد کردم. اگر بچه ی کوچک دارید برید بخونید و مشارکت کنید لطفا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هیچ آموزشی به بچه ندیم و  بعد اگر به اندام جنسی خودش یا بچه ی دیگه ای دست زد و کنجکاوی نشون داد حسابی دعواش کنیم می دونید چی می شه؟ اگر یک فرد بزرگسال بیمار و یا  یک بچه ی دیگه  بهش دست درازی کنه اون بچه همه فشار رو روی می ریزه توی قلب کوچک خودش و زجر می کشه و به ما نمی گه. چون اون بچه دعواهای دفعه ی قبل رو یادشه و فکر میکنه اگر بگه بدتر دعواش می کنند. منظورم از اموزش این نیست که بگیم نباید فلان کارو بکنی. تفاوت های اندام ها رو بگیم.. در حد سنش توضیح بدیم. 

بیا توی تاپیکی که بالا اسم بردم بگم چی کار کنیم که چیزهایی که تو عنوان تاپیکش گفتم اتفاق نیفته.

عزیزم چطوری میتونم ازت مشاوره شغلی بگیرم؟

تاپیکی که در تاریخ دو بهمن ایجاد کردم رو دیدی؟ 19 صفحه با دوستان سوال و جواب هست. اونجا سوالت رو بنویس. سعی کن با جزییات بنویسی و حریم شخصی خودت رو هم رعایت کنی اگر اکانت ناشناس نیست. من حتما میام و جواب می دم. هر چه قدر کامل تر جزییات بگی و پیشنه بگی جوابم بیشتر به دردت می خوره. گاهی ممکنه کمی طول بکشه ولی حتما وقت خالی پیدا کنم جواب می دم. 

عزیزم میشه خصوصی هم ازتون مشاوره گرفت داخل پی وی

دوست خوبم اول به دوستان گفتم بله توی پی وی هم می شه. و خدایی یکی دو مورد بودند که اصلا مشکلشون در موضوعی نبود که بشه در سایت عمومی صحبت کرد. ولی متاسفانه به خاطر کمبود وقت الان تعداد زیادی پیام جواب نداده ی پی وی دارم. واقعا نمی رسم. تازه می ترسم برام دردسر بشه. چون افراد اطلاعات بسیار خصوصی ای رو در پی وی مطرح می کنند که اگر پس فردا سایت به من گیر بده روی چه حسابی چنین گفت و گویی با افراد کردی و برچسب سو استفاده گر بهم بزنن واقعا نمی دونم چه طبعات قانونی برام خواهد داشت؟
اینه که ازتون خواهش می کنم با کمی تغییر طوری که راحت باشید توی تاپیکی که دوی بهمن ایجاد کردم و عمومی هست بنویسید. سعی می کنم حتما جواب بدم. 

تاپیکی که در تاریخ دو بهمن ایجاد کردم رو دیدی؟ 19 صفحه با دوستان سوال و جواب هست. اونجا سوالت رو بنو ...

دمت گرم 

ممنونم

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033