2777
2789
عنوان

واقعا که چرا گزارش؟

115 بازدید | 24 پست

خوشتون میاد الکی گزارش بزنبد؟خیلی بچه اید

@پپرونی8595  بیا اینجا داشتم از نظرت استفاده میکردم

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت ۱۸ بوده ؟

خیلی عقده این 

قدیما باز بود این مسایل تو نی نی سایت 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
@3aram    

نظرمو دادم گلم اگه خودتو دوست داری از این ارتباطات دوری کن الان نمیفهمی بخدا که بعد ده سال فقط حسرت روزها و عواطفتو میخوری

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
جان عزیزم اسمتو میبینم تنم خارش میگیره😂😂😂

الان من اینهمه گریه کردم براش کشک بود؟

ببین الان ی زوریم ازش دورم میگم عای چ خوب بود قلبم میگه برو سمتش نپره بعد ک نزدیکشم میگم وای چقدر ازش متنفرم😂

نظرمو دادم گلم اگه خودتو دوست داری از این ارتباطات دوری کن الان نمیفهمی بخدا که بعد ده سال فقط حسرت ...

دوست نیستیم باهم ،رابطه کاری داریم

دوست نیستیم باهم ،رابطه کاری داریم

اینا گول زدن خودته توصیفاتت رابطه کاری نیست عزیزم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
الان من اینهمه گریه کردم براش کشک بود؟ ببین الان ی زوریم ازش دورم میگم عای چ خوب بود قلبم میگه برو ...

ببین خودت حرف خوبی زدی عطش بدست اوردن بود 

حس اول رابطه همش تحت تاثیر  هیجان و هورمونه الان ک منطقی شدی خودت نمیخایش