2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بیاد بگه ، خواستگاری و بقیه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نیدونم،فقط میدونم پسرا متظاهرن ،میتونن جوری بحرفن و رفتار کنن فک کنی مجنونته ولی نباشه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تو خودت که دیدیش نفهمیدی میخوای مایی که تا حالا ندیدیمش بفهمیم الان؟

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
🤣🤣🤣نه کلی میگم نشونه هاش چیه که برای خودتون پیش اومده

ببین من خیلی این چیزا رو تجربه کردم 

کلا به نشونه و لاس و کلا هیچ کدوم از اینا نیست 

یه پسر اگه واقعا بخواد میاد میگه قشنگ تو چشمت بهت میگه من دوست دارم خجالت و اینا هم نداره پسرا کلا خجالت نمیکشن 

بیخودی فکر خودتو درگیر نشونه و اینا نکن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

والا یکی همه نشونه ای داشت اما قبل از عید برام آرزوی متاهلی تو سال جدید رو کرد

به قول بچه ها تا نیاد و بگه مستقیم هیچ چیزی معلوم نیست

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
🤣🤣🤣نه کلی میگم نشونه هاش چیه که برای خودتون پیش اومده

دستپاچگی موقع دیدنت داره...سرخ میشه ...عرق میکنه...مدام نگات میکنه یواشکی...دوست داره مدام بگه حق با توهه...

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

کادو بهت میده ...گل رو هر دفعه میاره...وقتی میاد خیلی به خودش میرسه و عطر میزنه تا به چشم تو بیاد حتما