2777
2789

نوبت عمل رزرو کردم حالا پشیمونم

چکار کنم بنظرتون بگم کنسل کنم پس میده بیعانمو

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

چ عملی ؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینی

اره بگو پشیمون شدم نمیخوام عمل کنم  چند روز دیگه عمل داری ؟ اگه زیاد مونده تا روز عملت ب احتمال زیاد پس میدن 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اره بگو پشیمون شدم نمیخوام عمل کنم  چند روز دیگه عمل داری ؟ اگه زیاد مونده تا روز عملت ب احتمال ...

۲۲ام

۲۲ام

زنگ بزن یا حضوری برو زود مطرح کن پشیمون شدی 

زنگ بزن مطبش تا دیر نشده کنسلش کن و پولت رو بگیر 

الان ک نیستن باید ب مشاورش بگم🥲میدونی شمال ی دکتر بود ک قیمتش تقریبا تو مایه های قیمت همین بود

چون قبل عید بااین رزرو کردم با قیمت قبل میشه برام اما اونکه شمال بود حتما افزایش قیمت داره

بین دوتاش موندم

هردو هم رضایت دارن هم نارضایتی

اینی ک رزرو کردم تامپون نمیذاره اونجا ک شماله میذارن

اونک شماله طبیعی تر عمل میکنه اون یکی فانتزی تر

اون ک نوبت کرفتم بیمارستان و ایناش تر تمیز تره اون ک شماله یخورده ترسناک بود مرکز جراحی ش

نمیدونم چکار کنم😭

الان ک نیستن باید ب مشاورش بگم🥲میدونی شمال ی دکتر بود ک قیمتش تقریبا تو مایه های قیمت همین بود چون ...

راست میگی سخته حالا با منشی هماهنگ کن فعلا دو دلی حداقل بیعانه رو پس بگیری جسارتا الان هزینه عمل چقدر هست ؟؟چقدر بیعانه دادی

؟

راست میگی سخته حالا با منشی هماهنگ کن فعلا دو دلی حداقل بیعانه رو پس بگیری جسارتا الان هزینه عمل چقد ...

نمیدونم ازونور میترسم اونو کنسل کنم ازینور مونده ازونور رونده بشم

ی تومن دادم ۲۵ تومنه