2777
2789

❌️❌️مهم مهم. مخصوص کسایی که بچه هاشونو کتک میزنن یا سرشون داد میزنن❌️❌️

من خودم یه دختر ۵ساله دارم. موقعی که تازه دنیا اومده بود وقتی اذیت میکرد سرش داد میزدم فک کن سر یه بچه کوچولو😥 یا بعضی وقتا نیشگون میگرفتمش گریه میکرد. نمیدونم شاید چون بعد زایمان وارد یه مرحله جدید از زندگی شده بودم و شوهرمم حتی یک درصد تو نگهداری بچه کمکم نمیکرد و واقعا فشار روم بود. بعد یه متنی تو تلگرام خوندم که بعد خوندن اون متن از این رو به این رو شدم. و واقعا در جدیدی تو زندگیم باز شد که ازاون موقع تاحالا طوری با دخترم رفتار کردم که اگه بعضی وقتا حتی اگه باهاش بد حرف بزنم ناراحت میشه و گریه میکنه چه برسه به دادزدن و کتک زدن🙂.اون متن هم خلاصش این بود که بچه ها بدون خواست خودشون و با اراده ما به این دنیا اومدن. و تو این دنیا به جز ما هیچکسو ندارن ما پدرمادرا پشت و پناه بچه هاییم. اگه وقتی کوچیکن باهاشون بدرفتاری کنیم عین همون رفتارو در اینده با ما میکنن و نکته مهم اینکه اونا فوقش ۲۰ .۲۵ سال مهمون خونه ما هستن و بعد برای همیشه از خونمون میرن. و وقتی به جای خالیشون نگاه کنیم یاد بدرفتاری هامون میفتیم و تا اخر عمر عذاب وجدان داریم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب من با بچه ای که سخت غذا می خوره چی کار کنم  گاهی از خودم‌بدم‌میاد اما دست خودم نیست حالم .. ...

بذار جلوش بذار خودش بخوره هم بازی میکنه هم میخوره. یا هواپیما بازی کن اینطوری که میگی فرودگاه باز شه هواپیما داره میاد بعد غذا رو تو دهنش میذاری

مثلا دخترم وقتی قبلا خونه رو کثیف میکرد یا چیزی میشکست سرش داد میزدم اما الان میگم اشکال نداره مامان ...

من ک پسرم بدغذاس حاضرم کل خونه رو منفجر کنه اما غذا بخوره 

وقتی خرابکاری میکنه ننیترسونمش پایه هستم باشم 

فقط خیلی بدغذاس عق میزنه از تخم مرغ و گوشت متنفره 

توخونه هم نمیتونم درست کنم باید برمتو حیاط تخم مرغ بپزم 

هرچیزی ک توش تخم مرغه میفهمه حتی کبگیک شامی یا هرجیزی 

ب گوشت ومرغ لب نمیزنه  ونزده گاهی میزنمش چون دیگ کم اوردم همش مریضه عق میزنه 

اندوسکومی کردم سالمه میگن مشکل روحی وذهنیه 

خب چه خاکی بریرم من بچه تو رشد گوشت وتخم مرغ هیچ نوعش نمیخوره ۵سالشه درست نشد 

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

قبلا دخترم اسباب بازیاشو تو خونه میریخت قیامت ب پا میکردم اما الان میگم یا تو اتاقت بازی کن یا هرجا ...

اینای ک تومیگی من پا ب پاش بازی میکنم و ریخت وپاش میکنیم 

اصلا حساس نیستم 

فقز بدغذاییش منو کشت 

کاش فقط بدغذا بود کلا چیزی نمیخوره مشکلش ازکجاس نمیدونم شبا تا صب گریع میکنم سوتغذیع میگیره اخرش

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

حق

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙