2777
2789
عنوان

حسم میگه ۳۵ سالگی ۰۰۰

218 بازدید | 13 پست

۳۴ سالمه متولد مهرم   تو حوالی  ۳۵ سالگی  قراره برم از این دنیا 

دلم میگه  

یادمه  ۱۵ سالمم بود هر کدوم  از مرگ حرف میزدیم من میگفتم ۲۰ سال دیگه بیشتر عمر نمیکنم   ک میشه ۳۵ سالگی ۰۰۰ 

نمیترسم   حسم خنثی    اتفاقا اشتیاق دارم     

حال جسمیمم خوب نیس ها دکتر نرفتم و تا جای ک بتونم نمیرم  ولی گاهی حس نیکنم سرطانی چیزی دارم   اخه چند تا توده ریز هم  تو بدنم  پراکنده حس میکنم و اتفاقا نورهای سفید میبینم تو چشمام  

بچها قول میدم اگر رفتم اون دنیا  واقعا برا همتون پیش خدا حرف بزنم  از تاپیکای پر دل خونی ک دیدم بگم ۰۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی انگیزه این شما 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

منم از ۱۶ سالگی میگفتم ۲۳ میمیرم

۲۳ سال و ۲ ماهم بود ک دارو بیهوشی بهم زیاد زدن و تا مرگ رفتم کلی نذر‌ ام البنین کردم نمیرم🤣🤣🤣🤣نتیجه گرفتم زر زیادی نزنم

هر چی بگم و بخام اتفاق میفته ینی🫥🫥

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نوچ  قشنگ هست   یعنی تا حالا حس نکردین مثلا چند سال عمر میکنین

نه دوست ندارم بمیرم دوست دارم دخترم هیچ وقت حس نکنه که پدر نداره  مخصوصا الان کوچیکه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .