2777
2789

روی تخت بیمارستانم و تنهام و دارم گریه میکنم 😭😭 میترسم نکنه مریضی چیزی بگیرم

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺

از اونجایی که ممکنه جن ها خواب رو دست کاری کنن من خوابمو باور نمیکنم

همیشه خدا هم خواب ترسناک میبینم

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که ممکنه جن ها خواب رو دست کاری کنن من خوابمو باور نمیکنم همیشه خدا هم خواب ترسناک میبین ...

پس اعتنایی نکنم 

پس اعتنایی نکنم 

ن زیاد خودتو درگیر نکن چون ممکنه ذهنت هم بخاطر اتفاقات روزمره ات درگیر باشه و همچین خوابی دیده باشی

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
ن زیاد خودتو درگیر نکن چون ممکنه ذهنت هم بخاطر اتفاقات روزمره ات درگیر باشه و همچین خوابی دیده باشی

اره ذهنم خیلی درگیره

خدا خیرت بده .انشالله آقا ابولفضل دستت بگیره

خدا خیرت بده .انشالله آقا ابولفضل دستت بگیره

فدات اجی

یا امام حسین من خیلی میترسم

تعبیر خوابهامون معمولا اینطور نیست که عین اون اتفاق برامون بیفته تا جایی که من میدونم اتفاقات خواب ما سمبل یه چیزایی هستن که به واقعیت میرسن مثلا خواب دیدید گریه میکنید بابت چیزی خوشحال میشید این شکلی میشن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

محتوا خواب هام رو تعریف کنم از خنده منفجر میشین

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
تعبیر خوابهامون معمولا اینطور نیست که عین اون اتفاق برامون بیفته تا جایی که من میدونم اتفاقات خواب م ...

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده