2777
2789
عنوان

حالم خوب نی💔

154 بازدید | 14 پست

هعییی دلم واقعا گرفته وضع مالیمون زیاد اوکی نیست بابام هروز کار می‌کنه تا برای ما غذا بخره مامانم چند ماه بیرون نرفته رنگ بیرون رو ندیده خودم فقد مدرسه میرم فامیل هم نداریم برای رفت و آمد بابام میگه اگر یه روز کار نکنه نمیتونه ما رو سیر کنه واقعا خسته شدم توی عید نرفتیم بیرون هیچ دوستی ندارم یعنی بدبخت تر از من پیدا میشه ؟

به نظرتون چیکار کنم خسته شدم از این زندگی دوست دارم مستقل شم رو پای خودم وایسم ولی مامان بابام نمیزارن خیلی ها بهم میگن صدام خوبه میتونم برم خوانندگی و گویندگی ولی بابام میگه گویندگی کلاه برداری هست میدونم نیست اینا رو میگه منو گول بزنه که نخواد بهم بگه پول نداره 

تورو خدا یکی کمکم کنه چیکار کنم بتونم حداقل زندگیمون بهتر کنیم ؟ هعییی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شبیه توام فقط درس بخون مستقل شی. ما کلی بدهی داریم حتی مواد غذایی هم قرضی💔این عید یه تخمه یه ش ...

ایشالله خدا خودش یه نگاهی به بنده هاش بندازه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چجوری هست؟چیکار کنم؟

دقیق روالشو نمیدونم باید سرچ کنی ولی سایت هایی هستن که توش میشه کتاب صوتی فروخت.یعنی کتابو میخونی میزاری تو اون سایت و مردم برا دانلودش باید پول بدن.یا اگه خانواده اجازه بدن اینستا نصب کن تو پیجت بزار تکه های کوتاه کتاب خونیتو.فالوور بره بالا میتونی تبلیغات بگیری