2777
2789
عنوان

آیا از ازدواجتون راضی هستید

660 بازدید | 69 پست

لطفا دلایل مثبت ازدواج رو بگید ودلایل منفی ازدواج رو هم بگید 

و مدت ازدواجتون رو بیان کنید 

متشکر 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم میخورن خوباشون

کاش سوالت یه جوردیگه بود

مثلافقط قسمت اولش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

آره راضیم چون: عاشقمه و عاشقشم،مهربونه،بخاطرم همه کاری میکنه،رفتارش خیلی خوبه،ب خودم و خانواده ام احترام میذاره،مواظبمه،چیزی بخوام دریغ نمیکنه،از چیزی بدم بیاد سمتش نمیره،هوامو داره،ناراحتیم خط قرمزشه،

ی بدی ک داره ب شدت رو پوشش و آرایشم خیلی حساسه 

۳ سال رل بودیم،۲ ساله ازدواج کردیم

چشم میخورن خوباشون کاش سوالت یه جوردیگه بود مثلافقط قسمت اولش

دیگه نمیشه ویرایش زد در کل می‌خوام بدونم  دلیل ناراضیتی ها چیه مجرد ها میگن ازدواج خوبه متاهل ها میگن خوب نیست

آره راضیم چون: عاشقمه و عاشقشم،مهربونه،بخاطرم همه کاری میکنه،رفتارش خیلی خوبه،ب خودم و خانواده ام اح ...

وای تو چقدر منی 😊 همه ی خصوصیات همسر من ! با این تفاوت که ما سنتی و ۱۰ ساله ازدواج کردیم . 

اره 

چون مثل همیم 

روزا با هم سرکاریم 

عصر ها با هم میریم باشگاه 

نیمه شب ها با هم کتاب میخونیم 

عقایدمون و کارهامون خیلی شبیهه همه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
جواب چرا راهم بدیذ

گفتم مردم بگن زندگیشون خوبه چشم میخورن

زندگی که احساس آرامش کنی خوشبختیه

زندگی که شب باناراحتی بخوابی وصبح باناراحتی پاشی بده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
آره راضیم چون: عاشقمه و عاشقشم،مهربونه،بخاطرم همه کاری میکنه،رفتارش خیلی خوبه،ب خودم و خانواده ام اح ...

رو‌پوشش حساس بودنم بنظرم به این خاطره که حساسیت خاصی رو شما داره یعنی روی شما تعصب داره 

حالا نظره شما که بعضی افراد میگن ازدواج بده چیه ممکنه از انتخاب نادرست باشه ؟

حدود ۱۰ سال ازدواج کردم ..

۲۳ ازدواج کردیم 

رضایت دارم :

ازدواج :ارامش،رابطه جنسی و روحی امن، پیشرفت 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

همسرم خیلی انرژی مثبته اهل کتاب خوندنه ادم مستقلیه رو پای خودشه اهل محبت کلامیه اهل سوپرایز کردن ...

نظر شما در باره اینکه میگن ازدواج بده چیه ممکنه از انتخاب نادرست باشه