2777
2789
عنوان

📌.50.اتمام هویت مجازی بعد از 13 سال

301 بازدید | 29 پست

دوست دارم به هویت مجازی ای که دارم پایان بدم ، میدونید من از سال 1390 وارد وبلاگ نویسی شدم ، تمام خاطراتم رو با وبلاگ نوشتم واومدم جلو ، یعنی یادداشت گذاشتم و حاحافظی کردم و رفتم خدمت ، تا رسیدم خونه اولین کارم بازم یادداشت گذاشتن توی وبلاگم بود.

.

.

.

اینقدر غرق شدم که خودمو فراموش کردم ، الان مثلا نینی یار میگه که کاربر اقا فلان ، کاربر خانم فلان  ، قبلنا خیلی نمی فهمیدم این بنده خدا اصلا چی میگه ، چون کسی که هویت خودشو فراموش میکنه خیلی اوضاعش جالب نیست. ولی خب خیلی مسایل بوده که باعث شده من به این سمت کشیده بشم. تنهایی ، خیلی اجتماعی نبودن ، پناه اوردن ، الان داشتم نگاه میکردم اگه قرار بود اکانت ثابتی توی سایت داشته باشم ، ارشیو تاپیکم از خود خانم تهرانی هم که برا 91 هست قدیمی تر میشد.

.

.

اصلا راستش شاید خیلی ها نفهمن من چی میگم و سرسری ازش رد میشن ولی میخوام بگم که غرق شدن 13 ساله توی مجازی خیلی بده. حالا من از بعدترش میترسم .  همون نباشم بهتره. بعضی حرفها قابل ترجمه نیستن. خوش به حال شماها که نگاهتون به اکانت تون و زندگیتون واقعی هست. خب دیگه بسه. همین . من از عاقبت این کار میترسم.

بگذریم

.

.

انشالله که 1403 همون سالی باشه که همه میخواستیم تا به اهداف و ارزوهامون برسیم.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینه ک میگی تنهایی و حواس پرت کردن و...ی جوریم هست مجازی ک مغز ناجور عادت میکنه 

ی لذت دیگه ب مغزت بده 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بروبسلامت

.

.

همیشه دعای خیر رو دوست داشتم ، منم برای همه دوستانی که زمانی توی خط زمانیم بودن و الان دیگه به هر دلیل نیستن دعا خیر میکنم . انشالله که همه عاقبت بخیر بشیم   

.

.

بهرحال ، عید و سال جدید رو به شما و خانواده محترمتون تبریک میگم ، انشالله که سال خوبی پیش روی شما باشه ، سالی سرشار از موفقیت و شادی و سلامتی و برکت و ثروت   

همینه ک میگی تنهایی و حواس پرت کردن و...ی جوریم هست مجازی ک مغز ناجور عادت میکنه  ی لذت دیگه ب ...

.

.

سلام ، دقیقا

. . سلام ، دقیقا

سلام ،یهویی کندن نمیشه ها ولی ،نمه نمه با جایگزین کردن 

با قبول و پر کردن تنهایی و...

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

غرق تو هویت مجازی خودساخته

متاسفانه

حالا من که فضای وبلاگ بودم

باز خیلی بد نبود

.

.

این نسل جدید با شبکه های اجتماعی ای مثل اینستاگرام رو 10 سال دیگه نتیجه اش رو میبینید.هر چند الانم خودشو نمود داده و زود نشون میده خودشو

سلام ،یهویی کندن نمیشه ها ولی ،نمه نمه با جایگزین کردن  با قبول و پر کردن تنهایی و...

.

.

میدونید ، هوو میشه ، حالا این بار منفی داره ولی خب متاسفانه اینطور میشه . یه چیز غلط جایگیزن یه چیز درست 

نینی یار مثلا بعنوان شغل نگاه میکنه ساعت کاریش رو ولی یکی مثل من بعنوان زندگی و پناهگاه میدیدم این مجازی رو

با اینکه وبلاگ یا از 1400 یه مقدار اینجا رو

.

.

الان مثلا کاربرهای خانم میگن ما متاهل هستیم و اینجا سوال می پرسیم و مثلا کاربر اقا اینجا چیکار میکنه در حالی که زندگی واقعیشون مثلا خارج از گوشی یا لبتاب و واقعیه ، ولی یکی مثل من زندگی واقعیم اون بیرون نیست و توی مجازیه و واقعا برام عجیب بودن که اینا چی میگن؟

متاسفانه حالا من که فضای وبلاگ بودم باز خیلی بد نبود . . این نسل جدید با شبکه های اجتماعی ای مث ...

سعدی! چو جورش می‌بری نزدیک او دیگر مرو

ای بی‌بصر! من می‌روم؟ او می‌کشد قلاب را

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…