2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی دوست ندارم😭

یعنی میخواستی خیلی فانتزی باشه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عزیزم با تمام هزینه ها ۳۵

چقد خوب عزیزممم

خیلی خوشگل عمل کردی 

من هر دکتری پیدا میکنم بالای ۶۰ میلیون میگه البته از تو اینستا پیدا کردم و جدی نگشتم دنبال دکتر 

هنوز جرات پیدا نکردم برای عمل😃

خدای رنگین کمان🕊️

۱۴روزه عمل کردم سر یه هفته برمیدارن

من خواب آلودم ۱۴ رو دیدم ۴ 

😁

مبارکت باشه گلم عالیه 

بینی منم این مدلی عمل شده

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
نه نیمه فانتزی 

ببین هم خودم هم تموم اطرافیانم عمل کردیم تجربمو میگم بهت

بینی خودم فانتزی شده اصلا دوسش ندارم عاشق فرم بینی مثل تو بودم حتی به دکترمم گفتم ولی اینطوریش کرد

بخدا فرم بینی عالیه بزار ورمش بخوابه ببین چقد خوب میشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ببین هم خودم هم تموم اطرافیانم عمل کردیم تجربمو میگم بهت بینی خودم فانتزی شده اصلا دوسش ندارم عاشق ...

مرسی عزیزم امیدوارم کردی یکم ولی ببین اخه دماغ خودم خیلی صاف بود دلم میخواست یکم نیمه فانتزی بشه 

میشه عکس دماغتو بدی