2777
2789

سلام 

من حدود ۱۰ روز یه قرص ارژانسی خوردم بعد امروز تایم پریود شدنم بود دیشب ببخشید ی لحظه تو سرویس احساس کردم دوتا لخته خون ازم جدا شد ک چون بعدش خونریزی نداشتم اعتنایی نکردم و فک کردم اشتباه دیدم بعد امروز صبح ی لخته خون رو دیگ کامل و واضح دیدم بعدش یه پنبه گذاشتمم ک ببخشید فقط سطح پنبه کثیف شد زنگ زدم دفتر مرجع تقلیدم گفت اگ خونریزی ۳ روز پشت سرهم و بدون پاکی باشه حیض حساب میشه اما اگر نبود استحاضه ای  برای من خیلییییییی کمه نمیتونم بفهمم ک حیضم یا استحاضه ام میشه کمک کنین

و اینکه ببخشید یه چیزی ازم خارج میشه سیاه و یا قهوه اه و لخته خون نیس احتمال داره نطفه تشکیل شده باشه و بعد با خوردن قرص ی اتفاقی افتاده باشه؟ چون قرص رو خیلی دیر خوردم فک کنم ۲ ۳ روز بعد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم عزیزم

ولی با تاپیکت نگران شدم چون منم چند روزه اورژانسی میخورم که پریودم عقب بیفته چون میخوام برم کربلا.. یعنی ممکنه پریود بشم؟ شما چه قرصی میخوری؟ 

#پروازی_ام. 
من نمیدونم عزیزم ولی با تاپیکت نگران شدم چون منم چند روزه اورژانسی میخورم که پریودم عقب بیفته چون م ...

من استفاده ی مداوم ندارم 

واسم قرصم نگاه نکردم ولی اینایی ک دوتایی هستن و مصرف کردم 

التماس دعا 

به حیض بیشتر میخوره تا استحاضه.بنظرم ی دمکرده زعفران بخور دیگه کامل پریود شی.این قط و وصل شدنا هم بر ...

زعفران الان داخل خونه ندارم چیز دیگه ای هست اثر کنه زود؟تا قبل سحر تکلیفم مشخص بشه