2777
2789

من خودم حس می کنم شور و نشاطی که سال ها قبل داشتم 

و قلب ملامال از احساس دیگه خبری ازش نیست و درگیر روزمرگی شدم ی جوری م حس می کنم دل خوشی قدیم رو ندارم و آدم ها فرق کردن خیلی ها آدم ها تغییر کردن وقتی ک نوجوون بودم ب نظرم مردم هم بهتر بودن هم رفاه بیشتری داشتن ک این خودش آرامش خاطری ایجاد می کرد برام ولی الان دنیا فرق کرده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
هممون اینطوری شدیم

متاسفانه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین حسا رو دارم، به علاوه حس میکنم معصومیت بچگیمونو دیگه نداریم، همه‌ی آدما زرنگ شدن &nbs ...

زمان قدیم خیلی بهتر بود من دهه ۷۰ هستم اون موقع زندگی هم راحت هم سالم تر بود 

فکر می کنم یه مقدارش به خاطر بالاتر رفتن سنه و طبیعیه

اما منم دلم برای شور و حال اوایل بیست سالگی مخصوصا تنگ میشه و همینطور فکر می کنم خودمم هم ادم خوشبین تر و مهربون تری بودم اون موقع احساس همدردیم با دردهای انسان ها به صورت کلی عمیق تر و شخصی تر بود... الان احساس می کنم انقدر چیزهای وحشتناک دیدم کمتر می تونم واکنش عمیق و احساسی نشون بدم به فجایع....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
فکر می کنم یه مقدارش به خاطر بالاتر رفتن سنه و طبیعیه اما منم دلم برای شور و حال اوایل بیست سالگی م ...

دیگه نسبت ب درد و اتفاقات ناگوار انگار سر شدیم 

عشقی که پسر داییم بهم داشت جا موند تو گذشته خیلی زیاد بود ولی راهشو ندونستم حیف.. 

خدا بهترش سر راهت قرار بده عزیزم 

مرسی عزیزم❤️🌹

❤️