2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه سن ام کم هست و خیلیییی هیز دردم راحت سه ماه پیش زایمان کردم و فقط چند ساعت اول درد داشتم یه شیاف زدم اوکی شدم نگران نباش 

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
چندسالته

۱۹

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
تجربه شخصی منم اینه ک‌ اصلا ترس نداره  و بعداز بی حسی همش۵دیقه طول میکشه تا صدای نی نی رو بشنوی ...

انشالله که اینطوری باشه برای من هم.راستش توی شهر غریب هستم بخاطر همین یکم استرسم اینجا بیشتره.توکل میکنم به خدا 

من برای زایمان سزارین دنبال دکتری بودم که در طول زایمان اضطرابی بهم وارد نکنه تا با دکتر غزاله موسوی زاده آشنا شدم. ایشون با آرامش زیاد این دوره زایمان برای من خیلی راحت کردن.

سلام عزیزم کجا سرازین شدید؟

بیمارستان فسا؟

اگر فسا بودید لطفا یکسری اطلاعات درمورد دکتر و بیمارستان و رسیدگیش بهم بدید چون من دارابم و میخوام اگر فسا خوبه بیام فسا برا سزارین

انشالله که اینطوری باشه برای من هم.راستش توی شهر غریب هستم بخاطر همین یکم استرسم اینجا بیشتره.توکل م ...

ببخشید آنرشما پیش کدوم دکتررفتید؟؟؟ میشه جواب بدید خیلی استرس دارم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️