2777
2789

تهش چی شده؟

خودم چند مورد دیدم که ۲ موردشم ازدواج کردن در واقع زن قبلی رو با هزار دوز و کلک کاری کردن که شوهره طلاقش بده و خودشونو بگیره هر دو مورد هم خوشبخت شدن برخلاف تصورات😐 کلا انگار کسی که اخلاق و انسانیت نداشته باشه راحت تره زندگیشم بهتره

شما دیدید از این موارد؟

کاش میشد بشی🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زیاد 

هیچ ب چوخ رفت خودش زندگی مردمم ب چوخ داد 

یکیشون کارمند و رئیس بودن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من با یه اقایی اشنا شده بودم میکفت مجرده یکدت رابطه رو پیش بردیم بعدش برگشت گفت متاهله ولی میخواد منم بگیره 

همینقدر پررو

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...

آره دیدم

الانم خوش و خرم دارن زندگیشونو میکنن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم