2777
2789
عنوان

بچه ی ۱۰ ساله ریده و آب نریخته

2004 بازدید | 90 پست

وای وای وای 

ی فامیل اومده خونمون دخترش خیلی رو مخه 

۱۰ سالشه 

وسواس شدید داره طوری کوچکترین چیزی رو زمین باشه جیغ میکشه و میگه اینجا کثیفه مامانشو مجبور میکنه کل خونه رو جارو بکشه

یعنی دفعه اول ک گف بچه ها کیک ریختن خودم جارو کشیدم بعد ک دیدم اوضاعش اینجوری دم ب دقیقه بهونه میاره دیگه دادم مامانش جارو بکشه تویه یه روز ۵ بار خونه رو جارو کشید بیچاره 

رفته بود دستشویی من بعدش رفتم دیدم ی تاپاله عن گذاشته تو سنگ توالت آب نریخته بره پایین اصلا نمیدونم خودشو شسته یا نه

فک کنم چندشش بشه خودشو بشوره حتی

ی مورچه تو حیاط دید چنان جیغ کشید فک کردم اژدهای دو سر دیده

بچه کوچیکم دو سالشه 

این دختره تا چشم منو دور میبینه وحشتناک از پسرم نیشگون میگیره طوری ک انگار زنبور نیشش زده جای دستش کاملا مشخصه بعد میگه من نبودم 

خودم دو بار دیدمش

اصلا جای ناخنش معلومه ولی چیزی نگفتم مامانش ناراحت نشه

براشون کوبیده درست کردم دیشب 

بعد شام خیلی بدو بدو کرد سرش گیج رف 

بی‌حال شد داد میزد فلانی(من)

منو مریض کرده غذاش بد بوده حالم بد شده

واقعا دیگه سرسام گرفتم 

بنظرتون زشته ب مامانش بگم بچه رو ببره پیش روانپزشک کودک؟؟

دلم براش میسوزه با این رفتارا بزرگ شه زندگیش نابود میشه 

من دو روزم نمیتونم تحملش کنم

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

🙄🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 🤣🤣ولی وسواسی ها بر عکس عموم بشدت کثیفن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وا این چ جور وسواسیه ک پی پی خودش و نمیشوره؟همش ادا اطوار مادره ینی تا الان ب فکر خودش نرسیده بچه ر ...

مامانش هم خودش وسواس داره اما ن دیگه اینجوری 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

من بودم درو باز نمیکردم ک بیان خونم ببخشید نوع تربیتش مادرش درست نبوده از اول، وسواس نداره وگرنه خودشو میشست یا آب میریخت .اینطور بار اومده بچه انقد چیزی نگفتن لوس شده

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

آره بگو پیش روانشناس باید ببرند، چون بچه دقیقا وسواس‌های بخصوصی داره. و مادرش هم وسواسش رو تقویت کرده، چون هی جارو می‌کشه و به حرف این گوش میده، باید بره پیش روانشناس تا یاد بدن بهشون که چجوری رفتار کنند که وسواسش تقویت نشه و بدتر نشه مگر نه شدت میگیره.