2777
2789
عنوان

بچه ی ۱۰ ساله ریده و آب نریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 90 پست
عه عه عه اسی امشب چه تفاهمی داشتیم ماباهم همین الان تو تاپیک یه نفر نوشتم والا منم از دختر جاریم ...

جلو جمع ضایعشون کنی حواسشون و جمع میکنن 

این بچها احتمالا خودشون و نمیشورن اینجوری مریضی میگیرن😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه عه عه اسی امشب چه تفاهمی داشتیم ماباهم همین الان تو تاپیک یه نفر نوشتم والا منم از دختر جاریم ...

مامانشو صدا بزن بشوره

هرچند خودمم دستشویی بچه خواهرشوهرم که ۱۰ سالشه و پسر جاریم که ۵ سالشه شستم و روم نشده مامانشونو صدا بزنم. ولی به شدت ازون دوتا بچه متنفر شدم

من پی پی پسر خودم که ۷ سالشه ببینم تا چند روز نمیتونم غذا بخورم

دقیقا خود اسی هم سطح روانی سالمی نده اون ۱۰سالشه و طبق اصول پزشکی کودک ب حساب میاد  شما چطور ...

با عرض پوزش  از جنابعالی من چیزی ک دیدمو عنوان کردم چون بچه ی ده ساله تو فامیل نداریم بجز این یکی 

اینم یکی از حرکاتش بوده 

آنرمال هست

طرح مشکل توی نینیسایت محدودیت نداره منم چیز بدی نگفتم 

دارم توضیح میدم در چ حدی رفتار وسواس گونه داره 

حالا مشکل روانی من کجاش بود؟

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

اونقدر بدم میاد اونای که ادعای با ادب بودنشون میشه بعد خودشون با زبونشون ادمو نیش میزنن 

البته بلانصبت  نینی سایت ها

خوب طرف مشکلشو گفته 

بنظرم لازم نیست خیلی جاها لاک غلط گیر باشیم 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

عجیبه که تاحالا مامانه به فکر روانشناس نبوده، به مامانه بگو خودشم بره. هردو مغزشون ایراد داره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

مامانشو صدا بزن بشوره هرچند خودمم دستشویی بچه خواهرشوهرم که ۱۰ سالشه و پسر جاریم که ۵ سالشه شستم و ...

والا شوهرم گفت ب مامانش بگو. اخه دفعه سومه این کارو میکنه

گفتم برم بگم طلبکارم میشه میگه حالا بعد یه سال رفتیم اونحا میگه بچت خرابکاری کرده و.... 

🤪
دقیقا خود اسی هم سطح روانی سالمی نده اون ۱۰سالشه و طبق اصول پزشکی کودک ب حساب میاد  شما چطور ...

کودکی که تا ده سالگی پدر و مادر ناکارآمدی داشته و هیچ تربیتی نداره ، بعیده ازین به بعد رشد اخلاقی و شخصیتی خاصی داشته باشه، ده سال سن کمی نیست، تمام اصول تربیتی دوران کودکی رو از دست داده و با روان ناسالم و بیماری وارد نوجوانی میشه دو سال بعد 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

الان ب شما هم میگن روانی چون مشکلتو مطرح کردی 

سرشون نیومده نمیدونن اوضاع چقد وحشتناکه

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

اون موقع ک دسشویی نشستهبود باید مامانشو صدا میزدی میگفتی فلانی جان الان دستشویی بوده انگار یادش رفته بشوره 

بعدک دیذی بچه رو نیشگون گرفت اون موقع ب روش میزدی یه نیشگونم تو میگرفتی .‌...این وسواس نیست این تربیت غلطه ...بچه هم نیست والا بنظرم

جلو جمع ضایعشون کنی حواسشون و جمع میکنن  این بچها احتمالا خودشون و نمیشورن اینجوری مریضی میگیر ...

باورت میشه دلم نمیومد دست به هیچجا بزنم تازه یادم اومد بعدش اومد اجیل تو مشتش میذاشت که با باباش بازی کنه بگه تو کدوم دستمه بعد مینداخت تو کاسه.... وای خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🤪