2821
2789
عنوان

بیاین بگین چی جواب بدم

72 بازدید | 5 پست

بچها یه آقتی همش برام پست عاشقانه میفرسته منم باهاش رو در بایستی دارم نمیدونم چی بگم فقط لایک میکنم پستی ک میفرسته رو بنظرتون باز فرستاد چی بگم ؟ اخه نمیدونم منظورش چیه ادم جا افتاده ایم هست خجالت میکشم رک بگم اینا یعنی چی بنظرتون چطور بفهمم منظورشو چون مستقیم نمیگه فقط عاشقانه میفرسته 

فارغ التحصیل هاگوارتز

منم دقیقا همچین موردی پیش اومد برام

صبر کردم تا سر حرفو باز کرد و پیشنهاد دوستی داد

در کمال ادب گفتم اهلش نیستم و دیگه هر چی میفرسته ندیده پاک میکنم و یا واکنش نمیدم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
منم دقیقا همچین موردی پیش اومد برام صبر کردم تا سر حرفو باز کرد و پیشنهاد دوستی داد در کمال ادب گف ...

من ازش خوشم میاد چون خیلی خوشتیپه و پولداره ولی نمیدونم متاهل یا مجرد نمیخامم خودم بپرسم میترسمم مجرد باشه بی محلی میکنم بپره😐

فارغ التحصیل هاگوارتز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ازش خوشم میاد چون خیلی خوشتیپه و پولداره ولی نمیدونم متاهل یا مجرد نمیخامم خودم بپرسم میترسمم مجر ...

صبر کن خودش سر صحبتو باز کنه

اون موقع بپرس ازش

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
یعنی هزچی پست میفرسته فقط لایک کنم؟ چیزی نگم

خب بالاخره اون شروع کرده ب پست فرسادن خودشم باید شروع کننده صحبت باشه

اره فقط لایک کن 

صبر کن ببین منظورش چیه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز