2777
2789

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخند سرت میاد😔😂 دیشبی که ترکید الانم این زندگی پس از زندگی داشتم جواب ی به ظاهر انسانو می دادم قفل ...

ولی من تایپم خوبه درجا جوابو میدم خخخ

تو دنیای واقعی هم همیشه جواب میدم خخخ نمیذارم برای بعد

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیخیال این همه حرص میخوریم و بحث میکنیم خدایی تغییری ایحاد شده

نه کلا آخه بعضی وقتا نمیشه حرف حق رو زد مثلا دیشب ی دختر کنکوری بجای درس خوندن اومده تاپیک زده درآمد پزشکای سهمیه ای حلاله یا نه آدم واقعا می خواد بگه عزیز من تاحالا زندگی ی دختری که باباش جانباز ۷۵ رو دیدی از زندگیت یا کسی که باباش شهید باشه که میای جوری رفتار می کنی انگار ت حلال خور دو عالمی اونا حروم خوردن ، این خیلی منطقیع که هر کشوری برای افراد رزمنده چندتا پوینت مثبت بزاره جنگ شد حداقل ۴ نفرت برن جنگ و نگران خونوادشون نباشن

ترکمنم💚❤️

ولی من تایپم خوبه درجا جوابو میدم خخخ تو دنیای واقعی هم همیشه جواب میدم خخخ نمیذارم برای بعد

من از اونام بعد دعوا فحشا اصلا یادم میاد😂😂😂😂

ترکمنم💚❤️

من از اونام بعد دعوا فحشا اصلا یادم میاد😂😂😂😂

خخخ من از اونام همون لحظه میشورم طرفو خخخخ

قبلنا یک هفته بعد یادم میفتاد عههه اونروز میتونستم اینجوری بگماااا خخخ