2777
2789

بیحس

۱۲ ساعت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ شب موندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

منو بی حس کردن تقریبا تا ۱۰ ساعت حس نداشتم البته توی هر آدمی ماندگاری دارو متفاوته

تا ۱۲ ساعت اجازه نداشتم چیزی بخورم

بعد ۲۴ ساعت از زمان زایمان هم مرخص شدم

الهم عجل لولیک الفرج
منو بی حس کردن تقریبا تا ۱۰ ساعت حس نداشتم البته توی هر آدمی ماندگاری دارو متفاوته تا ۱۲ ساعت اجازه ...

یعنی۱۰ ساعت دراز کش بودین و راه نرفتین؟ خب اگه هیچی نخوریم که ضعف میکنیم منم دیابت دارم

یعنی۱۰ ساعت دراز کش بودین و راه نرفتین؟ خب اگه هیچی نخوریم که ضعف میکنیم منم دیابت دارم

تو مدتی که غذا نمخوری،سرم بهت وصله،به پرستارها مرتب بگو دیابتی هستی،دقت نظر کنند

اره بیشترم شد

هیچ حسی تو پاهام نداشتم از بس رو تشک بودم پشت پام زخم شد

گفتن ۱۲ ساعت نباید چیزی بخوری بعدشم فقط مایعاتی مثل چای و نسکافه زیاد بخوری

من کمتر خوردم یه ساعت خوابیدم بیدار شدم یه طرف بدنم خشک شده بود و وحشتناک درد میکرد که فقط دلم میخواست گریه کنم

گفتن اینا عوارض بی حسی هست و باید مایعات زیاد میخوردی

حالا شما قند داری شاید پزشکتون چیزه دیگه ای توصیه کنه

الهم عجل لولیک الفرج