2777
2789

کل خونم بهم ریخته انقدر سگم از یه طرفم سینه هام کیست داره درد دارم از یه طرف بو رنگ داره حالمو بهم میزنه تمام خونه تکونیم به باد فنا رفت بیکار نشسته تو خونه نمیدونه چیکار کنه اخه مرد رنگ کردنت چی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین ای

کپسول روغن گل مغربی برا درد سینتون خوبه البته با تجویز پزشک باشه بهتره

برا رنگم خوبه ک قشنگ میشه خودتو ناراحت نکن ماهم بنایی داریم ی وضع داغونیه زندگیمون بابام زنگ زد نقاشم بیاد ک قرار فردا مهمون بیاد از شهرستان😑🙄 رنگ کردن خونه موند بعد تعطیلات فعلا کنسل شد اینطوری بدتره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

برای کیست سینه ات گل مغربی و ویتامین ای بخور

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ویتامین ای کپسول روغن گل مغربی برا درد سینتون خوبه البته با تجویز پزشک باشه بهتره برا رنگم خوبه ک ...

مرسی عزیزم سونو دادم گفت شش تا کیست داری یکیش اندازه گردو منتظرم جواب مامو هم بیاد برم دکتر دارو بده یا عمل کنه فعلا چیزی نمیخورم تا مشخص شه خونه بهم میریزه کلافه میشم دوباره پرده دارم میشورم خاک گرفتن هنوز یه اتاقم رنگ نکرده فعلا داره بتونه کاری میکنه

مرسی عزیزم سونو دادم گفت شش تا کیست داری یکیش اندازه گردو منتظرم جواب مامو هم بیاد برم دکتر دارو بده ...

اهااان ایشالا ک طوری نیست

چون منم کیست دارم درد داشتم اینارو بهم داده بودن گقتم کار خوبی میکنید صبر کنید دکترتون دارو بده 

عزیزم متوجه ام ولی چ میشه کرد مردا همینن دیگ شده سعی کن سخت نگیری تموم ک شد باز بشور دیگ 🙄🤦🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)