2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه صاحب کارمه انگار به چشم زیر دستت. میبینه

اگه ازت خوشش میومد به چشم زیر دست نمیدیدت  

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

سعی کن بیشتر بری سمتش کارایی انجام بدی که دوست داره همیشه بطور غیرمستقیم ازش تعریف کن

عه سلام 

با همین مشاوره های تو من کراشم و جذب کردم😂 

اخرم رفتم بهش حسمو گفتم 😂😂😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اره ولی خیلی خوبههه هرکاری میکنم نمیتونم از فکرش درام 

سعی کن بهش بفهمونی ازش خوشت اومده

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

عه سلام  با همین مشاوره های تو من کراشم و جذب کردم😂  اخرم رفتم بهش حسمو گفتم 😂😂😂

سلام عزیزکم

چطوری😍

خداروشکر ک تاثیر داشت😂

الان چیکار کردین؟ 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
سلام عزیزکم چطوری😍 خداروشکر ک تاثیر داشت😂 الان چیکار کردین؟ 

خوبم عزیزم مرسی 😂❤خودت چطوری ؟ 

والا من رفتم گفتم حسمو اونم گفت عه منم حس داشتم و بیا آشنا شیم 

دیگ من و دوستام اونشب کلی شهرو چراغونی کردیم و اینا😂

ولی نمیدونم از شانس خوبم یا بدم 😂بعد ۵ روز همه چی تموم شد چون تو این ۵ روز کلی چیز فهمیدم که به دردم نمیخوره 

مثلا هنوز با اکسش در ارتباط بود خودشیفته بود اهل مشروب و پارتی و سیگار 

خلاصه فهمیدم چشم بازار درآوردم با این انتخابم 😂😂😂😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خوبم عزیزم مرسی 😂❤خودت چطوری ؟  والا من رفتم گفتم حسمو اونم گفت عه منم حس داشتم و بیا آشنا شی ...

تاپیکاتو نصفه خوندم مهم اینه جسارت داشتی و رفتی بهش گفتی

فدای سرت بعدا ها میفهمه که چه دختر گلی رو از دست داد😁

حالا خوبه زود خودشو نشون داد

نذاشت وابستگی درست شه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
تاپیکاتو نصفه خوندم مهم اینه جسارت داشتی و رفتی بهش گفتی فدای سرت بعدا ها میفهمه که چه دختر گلی رو ...

مرسی عزیزم ❤

درست میگی خوب شد زود شناختم 

مرسی عزیزم ❤ درست میگی خوب شد زود شناختم 

فداتشم

موفق باشی گلم🩷