2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلویی یعنی پدر آدمو درمیاره از حاملگی و زایمان و بعد و بعد و .....

درسته واقعا همین طور هست

ولی برای من سخت ترین قسمتش اینجا بود که دختر و پسر بودند و موقع مدرسه رفتنشون خیلی اذیت شدم 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
درسته واقعا همین طور هست ولی برای من سخت ترین قسمتش اینجا بود که دختر و پسر بودند و موقع مدرسه رفتن ...

وای آره راست میگی اونجور سختتره برا من همسانن الان چند سالشونه خدا حفظشون کنه

وای آره راست میگی اونجور سختتره برا من همسانن الان چند سالشونه خدا حفظشون کنه

آخی الهی  ان شاالله خدا برات حفظشون کنه

دوقلوهای من ۱۱ ساله شدند برای شما چطور ؟

تا قبل سونو گرافی هیچی ولی بعدش حالت تهوع های وحشتناک، کاهش وزن شدید، سردرد و سرگیجه زیاد و....

چند هفته بودین رفتین سونو

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

هفته۶

بسلامتی. ان شالله زیر سایه پدرو مادرشون بزرگ بشن. دخترن یا پسر؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای من عاشق دوقلوام، ینی نمی ارزه به سختیاش؟ چرا موقع مدرسه اذیت شدین

چرا می ارزه شیرینند خیلی

مثلاً وقتی بچه بودند من پسره را دعوا می کردم دختره هم گریه می کرد، دختره گل سر می‌زد پسره هم گریه می کرد و می خواست، پسرم شلوار میپوشید دخترم هم همش شلوار می خواست الآنم همش شلوار میپوشه ولی من دوست دارم دامن بپوشه و تیپ دخترانه بزنه  

والا موقع مدرسه مسیر دختره به سمت پایین خونه بود مسیر پسره بالای خونه باید بدو بدو می کردم تا بهشون برسم ، یا مثلاً معلم پسره یک جور درس میداد معلم دختره یک جور دیگه ، تکالیفشون هم که فرق داشت و ....

چرا می ارزه شیرینند خیلی مثلاً وقتی بچه بودند من پسره را دعوا می کردم دختره هم گریه می کرد، دختره گ ...

وای عزیزززززم. خدا حفظشون کنه زنده باشن.چشم بد دور. ان شالله عروس ودامادشون کنی.