2777
2789
عنوان

یه مشکل بزرگ دارم

308 بازدید | 27 پست

۴ سال پیش توی سن ۲۹ سالگی همسرم از دست دادم یه بچه دارم خونه دارم ماشین دارم حقوق دارم خیلی مستقل و قوی ام  ولی از لحاظ عاطفی کم آوردم اصلا هم اهل این نیستم بخوام خارج از چارچوب خانواده باشم ،بر خلاف ظاهرم  خیلی آدم احساسی ام ولی به هیچ عنوان بروز نمیدم  خیلی احساس تنهایی میکنم و حقیقتا هم نمیشه با هیچکس درد و دل کرد و گفتم اینجا حرفم بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین که در چارچوب خانواده باقی موندی فقط راحت اعتماد نکن به کسی ادم خوب کم شده

ممنون اتفاقا از این لحاظ خیلی به خودم میبالم وقتی اطرافم میبینم ولی داغون شدم دیگه 

نمیدونم واقعا حکمت و قسمت و ..... در چی بود در چی هست من خودم که انگار استپ کردم 

فکرمیکنم اوناییم که میگن خوشبختیم نقش بازی میکنن مگه توقران نیس ماانسان را درسختی افریدیم پس خوشی تواین دنیا نیس 

فکرمیکنم اوناییم که میگن خوشبختیم نقش بازی میکنن مگه توقران نیس ماانسان را درسختی افریدیم پس خوشی تو ...

آدم نمیتونه بگه خوشبخت مطلق بالخره چند تا چیز در کنار هم قرار میدی میبینی کفه خوشبختی سنگینتر پس احساس میکنی خوشبختی ولی حرف شما هم درسته ۸۰ درصد خانواده رو من دیدم بیشتر حفظ ظاهر میکنن 

منم ۲۹ سالمه مجردم بیخیال هستم ولی خوب ب قول شما کمبوده هس ولی قصد ازدواجم ندارم بخاطرمسئولیتاش

عزیزم ان شاالله ازدواجت یا کارت یا مسئولیتت هر چی که قرار سر راهت قرار بگیره فقط در جهت خوشبخت بودن و شادیت باشه