2777
2789
عنوان

یه مشکل بزرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست
آدم نمیتونه بگه خوشبخت مطلق بالخره چند تا چیز در کنار هم قرار میدی میبینی کفه خوشبختی سنگینتر پس احس ...

ازوقتی نی نی سایت اومدم ازازدواج بیشتر میترسم همه خیانتکار همه بداخلاق میگم تااخرعمرت خودت باش وخدات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازوقتی نی نی سایت اومدم ازازدواج بیشتر میترسم همه خیانتکار همه بداخلاق میگم تااخرعمرت خودت باش وخدات ...

دقیقا اینم مسئله ای هست 

ولی تجربه خودم بهت بگم در این مسیری که قرار گرفتم اولا بودن آشناهایی که خودشون حرمت خودشون نگه داشتن بودن هم آشنایی هایی که اشتباه کردن و من خیلی سفت و محکم جلوشون ایستادم پس آدمهای خوب هم هنوز هستن دیدت خیلی بد نگیر 

دقیقا اینم مسئله ای هست  ولی تجربه خودم بهت بگم در این مسیری که قرار گرفتم اولا بودن آشناهایی ...

اخلاقم طوریه که کلا باکسی کاری ندارم اگه بدباشمم درحق خودم بدی میکنم ولی مثبت اندیش نیستم این بده ی گروهی لینکشو اینجاگذاشته بودن جذب عشق اینا فعلا ب حرفاش گوش میدم تاچی بشه 

سلام من جسارت کردم اومدم تاپیکتون رو خوندم. 

واقعا لذت بردم از حرفاتون محکم و مستقل افرین. 

چیزی که متاسفانه توی خانم های ایرانی کم دیده میشه . عدم اعتماد بنفس .

انشالله همیشه سلامت و محکم باشید بخصوص پشت بچه اتون به ایستید تا مثل خودتون موفق بشن .

سلام من جسارت کردم اومدم تاپیکتون رو خوندم. واقعا لذت بردم از حرفاتون محکم و مستقل افرین. چیزی که مت ...

نه خواهش میکنم انسان به تعامل مثبت زنده است  ممنون همچنین شما هم سلامت و پایدار باشید 🙏

امیدوارم در این سایت بیشتر از آنکه که حرف های منفی از درون اش بیرون بیاد مروج امید و خوش‌بینی و مثبت نگری باشه.

خب خیلی حرف های منطقی رو نمیشه اینجا زد . و سریعا باحاش برخورد میشه.

خوشحالم افراد مثبت و فهمیده ای مثل شما هنوز هستن که امید رو توی دل خیلی ها زنده میکنید. 

می تونم بپرسم رشته تحصیلی شما چیه و توی چه زمینه ای کار میکنید . بنظرم در زمینه مشاور و روانشناسی بیشتر فعالیت دارید.ببخشید البته فضولی میکنم.

امیدوارم در این سایت بیشتر از آنکه که حرف های منفی از درون اش بیرون بیاد مروج امید و خوش‌بینی و مثبت ...

من که خیلی امیدوارم دید جامعه نسبت به هر چیزی که پایه گذاری بد داشته عوض بشه و معتقدم بالخره خود آدم باید شروع کننده این موضوع باشه اونم از مسیر درستش 

من که خیلی امیدوارم دید جامعه نسبت به هر چیزی که پایه گذاری بد داشته عوض بشه و معتقدم بالخره خود آدم ...

رشته ام روانشناسی نیست ولی خوب اینجا هم نمیشه عنوان کرد البته که الان در حال حاضر خانه دارم