2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اعتماد نکن به اینا والا وکیل نمیاد تو سایت .من اعتماد کردم وکیل نبودن الکی بودن خدا نگذره ازشو ...

چرا نمیاد سایت ؟ 🙄

حالا اعتماد کردن رو کاری ندارم ولی کلی وکیل هست تو سایت 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چرا نمیاد سایت ؟ 🙄 حالا اعتماد کردن رو کاری ندارم ولی کلی وکیل هست تو سایت 

والا کسایی که میان میگن بله بفرمایید نمونه اش بالاتر رو ملاحظه کنید .اینا وکیل نیستن.اگرم هستن هزینه میخوان و نمیان تو تاپیکای ملت مفتی کمک کنن😐

والا کسایی که میان میگن بله بفرمایید نمونه اش بالاتر رو ملاحظه کنید .اینا وکیل نیستن.اگرم هستن هزینه ...

عزیزم چی داری میگی همه ک پثل شما مادی گرا نیستن ففط ب فکر پول گرفتن باشن .من تاجایی ک بتونم راهنمایی میکنم کارشناسی حقوق دارم

در جهانم همه چیز نیکوست⚜️❤️ ساکن قلب تهران
عزیزم چی داری میگی همه ک پثل شما مادی گرا نیستن ففط ب فکر پول گرفتن باشن .من تاجایی ک بتونم راهنمایی ...

من خودم رشتم حقوق نیست که مادی گرا باشم امثال خودتون زدن همه چیو خراب کردن البته اگر واقعا وکیل باشی 

بله سوالتونو بفرمایید

ی معامله چند ماه پیش انجام دادیم وسیله نقلیه بود و قولنامه نرفتیم بنویسم بعد از وکالت که دادیم خریدار مبلغ و از دوکارت پایا کرد و کد رهگیری داد ولی یکی از مبلغ ها وارد حسابم نشد بعد از کلی تماس و پیگیری منکر شد،شکایت زدیم به عنوان کلاهبرداری ولی بعد از چند جلسه رد شده و مهلت اعتراض دارم و گفته جنبه کیفری نداره و حقوقی داره..آگاهی دیوار نشان قاضی دادیم ولی گفت خودمون به توافق رسیدم 

حالا باید چیکار کنیم؟

والا کسایی که میان میگن بله بفرمایید نمونه اش بالاتر رو ملاحظه کنید .اینا وکیل نیستن.اگرم هستن هزینه ...

بله درسته قبول دارن 

متاسفانه بدون هزینه مشاوره نمیدن 

ولی افراد خیلی خیلی کمی هستن که کمک کنم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟