2777
2789

من استاد برنامه ریزی هستم..تعریف نباشه انگلیسیمینویسمش که باعث تقویت زبان......لطفا سوالاتون رو تمام کمال بپرسید...من تا قبل ساعت ۲۴ قول مدم برات تایپ کنم....الان باز برم باش زیر بارون😥

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
من استاد برنامه ریزی هستم..تعریف نباشه انگلیسیمینویسمش که باعث تقویت زبان......لطفا سوالاتون رو تمام ...

خدایی دمت گرم . ببین من برنامه ریزی میکنم ولی تا وسطش میرم نمیتونم تمومش کنم بعد حس میکنم که اصلا درست نیست برنامه ریزیم .من می‌خوام آموزش ترید ببینم و تا ساعت شیش سر کارم تا برسم خونه میشه ساعت هفت .

از ساعت هفت تا دوازده نمی‌دونم چجوری برنامه ریزی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی دمت گرم . ببین من برنامه ریزی میکنم ولی تا وسطش میرم نمیتونم تمومش کنم بعد حس میکنم که اصلا در ...

من خیلی شرمندم هستم..خوردم به سیل و ... ببخشید بابت تاخیر.......خب اولین چیزی که باید در برنامه ریزی داشته باشید قبول کردن شکست و تاخیر هس....مطمئن باشید که قوی ترین ارگان ها حتی انان ک به نظم مشهورند هم ....گاهی در کارشون نشد و تاخیر وجود داره....این نکته اول

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

بعد اینکه....تنها و بهترین کسی که میتونه براتون برنامه ریزی کنه خودتون هستید......چون من از شما اگاه نیستم.و خودتون فقط میتونید به خودتون کمک کنید و برنامه ریزی داشته باشید.....توقع معجزه و اینکه یک شبه از این رو به اون بشید هم نداشته باشید🤣🤣ماه و پنلگ

نکته آخر......خدا کنه کسی بخواد کاری انجام بده....نعوض بالله زمین و زمان هم نمیتونه جلوش بگیره.....من با اینکه سر کلاسمون بچه های خیلی با هوش و نخبه ای بودند...ولی همیشه من نفر اول بودم با هوش معمولی.....چون حتی تو فعالیت روزانه و wc کتاب  همیشه پیوستم بود...