2777
2789

گوگل و نت خیلی چیزای اضافی نوشته. اونایی که واقعا استفاده میشه رو بگین✨

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

لباس، پوشک، شیشه شیر، پستونک، خشک کن، 

خرماهم برداربرای خودت، خوب اولین غذای که میخوری خرماباشه

برای خودتم، فکرکنم پوشک بدن، لباس هم که بایک لباس مناسب برو باهمون برگرد، باراضافی نبر

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
لباس، پوشک، شیشه شیر، پستونک، خشک کن،  خرماهم برداربرای خودت، خوب اولین غذای که میخوری خرماباش ...

لباس چند دست و چیا وردارم واسه بچه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس چند دست و چیا وردارم واسه بچه

دودست بردار، یک سرهمی، یک دست هم رکابی، استین بلندو شلوار

آخه بیمارستان برای پسرم رفتم، لباس دادن، ۱۲سال پیش،قانون الان نمیدونم، دودست برداراحتیاطی

پتو هم یادت نره، سرد هوا

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دو سه دست لباس صفر  پوشک برای خودت مای بیبی پتو  دورپیچ شیشه شیر  پستونک  ...

مرسی عزیزم🌸😍

دودست بردار، یک سرهمی، یک دست هم رکابی، استین بلندو شلوار آخه بیمارستان برای پسرم رفتم، لباس دادن، ...

ب غیر دور پیچ و کیسه خواب وردارم پتو؟ 

قطعاپتوبرداربرای بچه، وخشک کن که اگرنیازبه شستشو شد، خشک کنید

مرسی عزیزم لطف کردی گفتی

به کنار اینایی که دوستان گفتن  حتماا جوراب و دستکش و کلاه هم ببر از پا سرما نخوره خدای نکرده ...

ورداشتم عزیزم.. مرسی دعا کنید 🌸😍