2777
2789

سلام دوستان من شمالم  چن روز پیش دوست دختر سابق نامزدم افتاده دنبالش گفته وایسا میخام باهات حرف بزنم دوبار هم افتاده دنبالش 

نامزدمم به حرفاش گوش نداده گفته برو زشته اینکارا

بعد رفته ب همسایه دختره گفته به خانواده دختره بگیم دست از سر من ورداره من یکی دیگرو میخام

بعد همسایشونم به چن تا همسایه دیگه گفته این پسره اومده به من اینجوری میگه

حالا میگم همسایه میره به خانواده دختره بگه؟؟؟توروخدا بگین

ممکنه بااین اوصاف باز بیاد دنبالش

ای کاش نامزدتون به خونواده دختره اطلاع میدادن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا گیجه گیجم اصلا ولی بااین اوصاف امکانش هس بازم بیوفته دنبالش؟

اره اینجور دختره بیشتر لج میکنه و بیشتر میوفته به پای نامزدتون

الانم دیر نشده یه روز که دختره تو خونه نبود همراه با نامزدتون برید خونه ی دختره و به پدرو مادرش بگید که دخترشونو جمع کنن و بگید نگن از طرف شما گفته شدا بگید بهش بگن یکی از همسایه ها دیده رفتی دنبال مرد زن دار  و اینا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اخه دیگ وقتی پسره نمیخادش چ لجی بخاد بکنه همم ک ابروشو برد

اره ولی 

بیشتر میوفته به پای پسره 

چرا عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ ینی بازم میوفته دنبالش

ببینید ذاتیه این دخترا اینجوره

وقتی ببینن ابروشون پیش درو همسایه رفته بیشتر کارشونو تکرار میکنن و حتی ممکنه باعث نابودی زندگی شما هم بشن خدایی نکرده چون کینه به دل گرفته برای همین گفتم ای کاش مستقیما به خونواده دختره میگفتید نه به همسایه هاشون

وقتی یه بار افتاده قطعا بازم خواهد افتاد ولی شما نباید خیلی واکنش نشون بدی و به نامزدتون هم بگید بلاکش کنه و بهش بگه اگه یه بار دیگه مزاحمت ایجاد کردی به پلیس میگم

وقتی از پسره کینه ب دل گرفته بازم میوفته ؟؟

اره دیگه

در واقع الان فکر میکنه تقصیر شماست و شما پسره رو مجاب کردید که بره به همسایه ها بگه