2777
2789
عنوان

انتخاب خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی پول نیس ولی اولی خر پوله خودم نتونستم تصمیم بگیرم اینجا گفتم  که بعضیا فک کردن دروغه🚶🏻‍♀ ...

پس اولی....🤍 عزیزم تازگیا پول مهم شده پس اولیو انتخاب کن اصلا نظرت چیه ۱۰/۲۰/۳۰ کن ببین کدوم میفتع 😂

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
مرده واقعیه دومی عاشق واقعیه اولی پولدار واقعی😂

ببین عزیزم یه چیزیو صادقانه بهت بگم تو اگر که کسیو دوست نداشته باشی نمی‌تونی به خوبی و بدیش بسازی ولی امان از وقتی که عاشق یکی باشی بدترین اتفاق‌ها هم بیفته کنار هم می‌مونین

حالا خودت ببین چه کار میتونی بکنی

۱۹ سالمه پشت کنکورم ولی گند زدن به سالم خانواده م اولیو میخوام ولی تازه به دوران رسیده هستن و تک فر ...

عزیزم ببین من درک می‌کنم خودم خونواده خوبی نداشتم با اینکه از ۱۸ سالگی با همسرم آشنا شدم ولی صبر کردم بعد از ۵ سال باهاش ازدواج کردم تا اینکه کاملاً مطمئن بشم و بعداً پشیمون نشم تو الان تو سنی هستی که تا حدود ۲۲ سالگی واقعاً یه سری آرمان‌هایی که داری عوض میشه 

یه سری چیزهایی که برات مهمه اون موقع دیگه مهم نیست و برعکس الانم نمی‌تونی درست انتخاب کنی یکیو می‌خوای بعد میگی اون یکی خوبه به خاطر اینه که به خاطر سنته و کاملاً طبیعی و درکت می‌کنم ولی باید یکم به خودت تایم بدی باید تو مرحله آشنایی با هر سه تا باشی تا بفهمی کامل کدوم به روحیات خودت نزدیک تره

علاوه بر اون خودت باید توی ثبات روانی باشی تا بتونی تصمیم بگیری و درست هم تصمیم بگیری یعنی فقط به خاطر اینکه خونوادت دارن اذیتت می‌کنن نباشه تحت فشار نباشی

عزیزم ببین من درک می‌کنم خودم خونواده خوبی نداشتم با اینکه از ۱۸ سالگی با همسرم آشنا شدم ولی صبر کرد ...

نه اتفاقا منم دوس دارم چند سال بگذره بعدش

چون الان تصمیم بگیرم ااز چاله میوفتم تو چاه

معذررررت

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .